UFC

Conor McGregor optužen za šest prometnih prekršaja: Testovi na droge i alkohol ipak su dobro prošli

Conor McGregor

 Brian Lawless/PA Images/Profimedia
Najpopularniji UFC-ov borac često krši prometne propise

Krajem prošlog mjeseca, u javnost je isplivala informacija kako je Conor McGregor ponovno priveden. Najveća MMA zvijezda nerijetko upada u probleme sa zakonom, ali ovaj put se radilo o nešto sitnijim prekršajima,

''Notorious'' je priveden u Dublinu zbog opasne i vožnje automobila i prekoračenja dopuštene brzine. Njegov Bentley Continental GT nakratko mu je oduzet, ali ubrzo su mu automobil vratili u njegov posjed.

McGregor je početkom ovog mjeseca trebao izaći pred sud, a to se jučer i dogodilo. Ukupno šest prometnih prekršaja počinio je McGregor, odnosno sud ga tereti za počinjenje toliko prometnih prekršaja.

Dva prekršaja tiču se opasne vožnje, a dodatne četiri optužnice tiču se vožnje bez vozačke dozvole i osiguranja te nemogućnosti da priloži dokaz kako ih posjeduje. McGregorov odvjetnik Michael Staines, prema navodima Dublin Livea, tvrdi kako je njegov klijent pokazao dokaze irskoj policiji.

Dobra je vijest kako McGregor nije bio pod utjecajem alkohola i droga, jer bi to samo dodatno pogoršalo stvar za McGregora koji je u procesu oporavka od teške ozljede noge.

Bivši UFC-ov prvak dvaju kategorija (perolaka i laka) ima podulji dosje. Ipak, većina problema sa zakonom dolazila je u prometu, ali uz Conora se vežu optužbe za silovanje iz 2018. godine, kao i napad na starijeg čovjeka u jednom pubu u Dublinu. U Miamiju je 2019. godine priveden jer je nepoznatoj osobi oduzeo mobitel te ga je pritom i oštetio, a incident uoči UFC 223 priredbe i razbijanje stakla na autobusu prepunom UFC borcima, svima je dobro ostao u sjećanju.

Linker
03. svibanj 2024 05:03