UFC

(VIDEO) Pogledajte trenutak u kojem je Conora McGregora policija zaustavila zbog opasne vožnje

Conor McGregor

 Instagram (5th_round)
33-godišnji irski MMA borac ponovno se našao u problemima sa zakonom

Sinoć ste imali prilike čitati o novom privođenju Conora McGregora. Ukoliko ste propustili tu vijest, možete ju pročitati OVDJE.

Ukratko, najveća MMA zvijezda, ranije ovog tjedna privedena je zbog kršenja prometnih propisa, odnosno zbog prekoračenja brzine i opasne vožnje. McGregor je priveden u Dublinu, a pritom mu je privremeno oduzet njegov automobil Bentley Continental GT.

Vozilo mu je ubrzo vraćeno, no McGregor će morati odgovarati pred sudom za svoj prekršaj. Ovo mu je treći put da je uhvaćen u prometnom prekršaju, a kazna za opasnu vožnju može iznositi sve do 5 tisuća eura, a moguća je i zatvorska kazna do šest mjeseci.

Naravno da Conor neće završiti u zatvoru zbog ovakvih stvari, ali izgledno je da bude lišen upravljanja motornim vozilima na neko vrijeme. Krajem 2018. godine, drugi puta je kažnjen zbog prekoračenja brzine, a uz 1000 eura kazne, šest mjeseci ostao je bez vozačke dozvole.

Ubrzo nakon objave ove vijesti, na društvenim mrežama procurila je snimka koja pokazuje trenutak u kojem Conora zaustavlja policija.

Teško je reći je li Conor baš u tom trenutku kršio prometne propise, jer ostala dva automobila vidljiva na snimci, vožena su gotovo na identičan način kojim Conor vozi svoj Bentley. Za pretpostaviti je kako je McGregor divljao automobilom prije same snimke.

Linker
03. svibanj 2024 12:06