UFC

Conor McGregor potvrdio da se ove zime vraća u UFC! Ima datum, mjesto i ime protivnika

Conor McGregor

 JORGE GUERRERO/AFP/Profimedia
Petorangirani na UFC-ovoj ljestvici lake kategorije prihvatio je izazov da pruži McGregoru dobrodošlicu natrag u kavez

Conor McGregor je izjavio da ima datum, mjesto i protivnika za svoj povratnički meč u UFC-u.

Irac se trebao vratiti u oktogon protiv Michaela Chandlera na UFC-u 303 nakon dvije godine iščekivanja i tri godine izvan kaveza, no planovi su mu propali zbog slomljenog nožnog prsta. Od tada se McGregor fokusirao na oporavak od ozljede te na promociju velikog BKFC događaja koji se održao prošle noći s tri borbe za svjetsku titulu kao glavnim mečevima.

Dok je napuštao spomenuti događaj, novinari Bloody Elbowa su razgovarali s McGregorom koji je izjavio da Bare Knuckle Fighting Championship predstavlja "novu eru" borilačkog sporta. Na pitanje ima li planove za svoj povratak, otkrio je da ima novog protivnika, lokaciju i čak datum borbe.

"Prvog veljače, Saudijska Arabija", izjavio je McGregor i rekao da će mu protivnik biti peti na ljestvici UFC lake kategorije. ‘‘Dan Hooker‘‘, dodao je poznati Irac.

McGregor nije rekao mnogo o svom protivniku, ali je spomenuo da je Hooker "dobar tip" prije nego što je napustio mjesto događaja sa svojom pratnjom.

Nakon toga, Hooker je dao izjavu za Submission Radio, potvrdivši da je spreman boriti se s McGregorom na taj datum. Dvojac se susreo u ringu tijekom BKFC događaja i čini se da su se dobro slagali.

"Došao sam u ring, razmijenili smo nekoliko riječi i, da, prvi veljače mi odgovara u Saudijskoj Arabiji", rekao je Hooker. "Dogovorit ćemo to."

"Imamo slične duše, moglo bi se reći. Dobro se slažemo. Ima puno sličnosti između nas. Razgovarali smo u ringu i... Da, ja sam spreman, on je spreman. Samo trebamo UFC na našoj strani i dogovoriti ovaj meč."

Linker
14. listopad 2024 12:29