UFC

‘Conor se nikada ne bi borio sa mnom. On ne može pošmrkati količinu kokaina koja mu je potrebna da se pristane boriti‘

Conor McGregor

 KMJ/GTRES/Shutterstock Editorial/Profimedia
Conor McGregor imao je još jedan buran vikend kojim jasno daje do znanja da njegov fokus nije na povratku u kavez

Conor McGregor proteklog vikenda ponovno je privlačio pažnju. Najpopularniji MMA borac nazočio je BKFC-ovom eventu u Španjolskoj, razdvajao je sukobljene borce na vaganju, promovirao je organizaciju, a nije zaobišao ni noćne klubove u Marbelli.

Bio je to jedan klasičan "conorovski" vikend, a tu i tamo se Conor prisjeti da ga još uvijek smatraju aktivnim borcem, pa je prozvao Floyda Mayweathera i Dana Hookera između ostalih. McGregor je čak najavio kako će se boriti s Danom Hooker u drugom mjesecu sljedeće godine, ali Ircu apsolutno nitko više ne vjeruje da će se vratiti u kavez, naročito ne na tako visokoj razini.

"Viđamo ga samo po barovima i sličnim sranjima.", rekao je Jorge Masvidal za MMA Fighting, a na upit o Conorovom povratku, Jorge je dodao:

"Pitate me o njegovom povratku u kavez? Možda kao sudac. Ako mislite na ulogu borca, ne vjerujem. Nadam se da će me razuvjeriti, ali ne vjerujem da će se to dogoditi.", dodao je Jorge.

Jorge Masvidal trenutno je umirovljen borac, ali u posljednje vrijeme iskazuje određene težnje ka povratku u kavez. Meč protiv Conora McGregora sigurno bi ga vratio u kavez, ali "Gamebred" je godinama pokušavao doći do tog meča i čak ni u svojim najslavnijim danima nije uspio ukrstiti rukavice s McGregorom. Masvidal se pomirio s činjenicom da nikada neće dijeliti kavez s Conorom.

"Conor se nikada ne bi borio sa mnom, ni pod kakvim uvjetima. On je odustao i od borbe s Chandlerom. Jadan mali (Michael) Chandler. Uglavnom, Conor se nikada neće boriti protiv mene. On ne može povući dovoljno kokaina da bi se ‘nabrijao‘ na borbu protiv mene.", dodao je Jorge.

U nastavku razgovora za MMA Fighting, Masvidal je istaknuo kako bi se rado okušao s Michaelom Chandlerom, ali ističe kako je to samo jedan od mnogih mečeva koji ga privlače u ovom trenutku. 39-godišnji Jorge očito ima ozbiljne ambicije po pitanju povratka u kavez, za razliku od McGregora koji je u potpunosti posvećen partijanju.

Zanimljiv video prokružio je društvenim mrežama tijekom proteklog vikenda. McGregor je u nekom noćnom klubu počeo nepoznatu djevojku povlačiti za kosu i pozivati ju da zaplešu, ali ekspresno se umiješala njegova dugogodišnja partnerica Dee Devlin i prekinula je daljnji razvoj akcije između McGregora i te djevojke.

"Conor je očito zaboravio da ima zaručnicu.", komentari su brojnih fanova, a više je nego očito da su McGregorove misli i fokus miljama daleko od dvorane i kaveza.

Linker
14. listopad 2024 12:29