UFC

Conor McGregor prozvao novog ‘BMF‘ prvaka: ‘Justin, našamarao bih te‘

Conor McGregor  

 CHRISTIAN BRUNA/AFP/Profimedia
Gaethje ga nije ozbiljno shvatio

Dok su sva svjetla reflektora bila uperena u Justina Gaethjea činilo se kako će iskoristiti priliku i prozvati McGregora na ‘money fight‘, no to se nije dogodilo. Gaethjea prozivanje umirovljenih i neozbiljnih boraca ne zanima, on je ostao i dalje dosljedan svome cilju i želi ići ponovno prema pravoj tituli. Ali kad već on nije prozvao slavnog Irca, onda je on to učinio sam.

Conor McGregor iskoristio je još jednu priliku da ostane relevantan; odmah nakon pobjede Gaethjea nad Poirierom prozvao je novog ‘BMF-a‘ na Twitteru u dvije objave.

"Justin, našamarao bih te." - čime je pokazao da nije impresioniran Amerikancem, a zatim je dodao i još jedan komentar.

"Ja sam jedini pravi BMF, on se može boriti za sitniš ako to želi, ali ja želim strast. Ja donosim finalne odluke, j**** Chandlera, ako me želiš tu sam." - napisao je McGregor u nadi da će ga Gaethje doživjeti.

Od McGregora se i dalje očekuje da se iduće bori protiv Michaela Chandlera; ipak su bili u suprotnim kutevima na Ultimate Fighteru. Iako se čini da je Irac sada svu pažnju usmjerio na novo lice, Gaethje na sve to gleda malo drugačije.

"Mislim da je odbio borbu protiv mene šest puta. Inače trebaš izgubiti da bi se borio s njime, tako da ne znam čemu sada sve ovo." - odgovorio je Gaethje McGregoru tijekom konferencije za novinare.

Linker
19. svibanj 2024 19:47