UFC

Nate Diaz podržava ideju iduće McGregorove borbe: ‘Kani se Chandlera, on ionako ne bi pobijedio, bori se s Gaethjeom!‘

Justin Gaethje 

 CHRIS GARDNER Getty Images Via Afp
I dalje nije impresioniran time što su Poirier i Gaethje borili za ‘BMF‘ titulu

Nate Diaz smatra da bi Conor McGregor trebao skrenuti svoju pažnju na Justina Gaethjea. Očekuje se da će se McGregor (22-6, 10-4 UFC) obračunati s Michaelom Chandlerom nakon završetka 31. sezone "The Ultimate Fightera", koji se prikazuje utorkom na ESPN-u do 15. kolovoza (osmi mjesec). Ne samo da Diaz vidi da Chandler gubi od McGregora, on ne misli da će se borba ikada dogoditi.

"Chandler je dobar momak, ali neće dobiti... neće pobijediti. Ipak, ne mislim da će se boriti. Mislim da se ti dečki neće boriti jer ne postoji pravi dogovor o borbi i baš kao i ‘BMF‘ pojas, nemaju čime nikoga zabaviti.”

Nakon Gaethjeovog (25-4, 8-4 UFC) nokauta nad Dustina Poiriera da bi osvojio "BMF" naslov u glavnoj borbi večeri subotnjeg UFC-a 291, McGregor je izrazio interes za suočavanje s "The Highlightom" , a Diaz misli da je to smjer u kojem bi njegov bivši suparnik trebao ići.

“Mislim da bi se Conor i Gaethje trebali boriti. To bi bila sjajna borba, no Gaethje bi se mogao ponašati da je previše ‘hladan‘ kad govorimo o interesu za borbu, što ga čini šmokljanom", rekao je.

Puno prije "BMF" borbe Diaz je govorio o tome da Poirier i Gaethje nisu adekvatni dvojac koji bi se trebao boriti za taj pojas, a iako je Gaethje upisao ekstravagantni nokaut, glavni protagonist članka i poraženi u prvom meču za taj pojas i dalje nije impresioniran te nije promijenio mišljenje o njima.

"Ne, on i Poirier su kreteni. Nikako ne odgovaraju opisu, a ni Masvidal. Šampioni, svi su sad nekako jadni. Tu su Israel Adesanya i Jon Jones, a osim toga, nema nikoga koga bi bilo zabavno gledati. Kad podvučem crtu, svi su totalna pušiona”, zaključio je Diaz.

Linker
21. travanj 2024 14:21