UFC

Conor McGregor putem Twittera: ‘Borit ću se za pojas u velteru i ‘ugasit‘ ću Usmana‘

Conor McGregor
 Jason Silva/Zuma Press/Profimedia
Irac je putem svog Twitter profila odgovarao na niz pitanja od strane svojih fanova i pratitelja

Zadnjih tjedana navikli smo da Conor McGregor putem Twittera isključivo vrijeđa i proziva, a zatim briše ''tvitove'' upućene raznoraznim UFC-ovim borcima. Ipak, Irac je danas bio nešto pitomiji te je pružio fanovima mogućnost da ga pitaju što žele, a on se potrudio odgovoriti na što više pitanja.

Pitanje koje mnoge zanima tiče se McGregorova povratka nakon ozljede, odnosno planiranog vremena i datuma kada će se ''Notorious'' vratiti nastupima nakon teškog prijeloma noge koji je zadobio u zadnjem nastupu protiv Dustina Poiriera. Irac je objasnio kako je okupio najbolji mogući tim za oporavak.

''2022. godine planiram se boriti. Oporavak teče munjevito! Radim s najboljim timom kojeg novac može kupiti. Brzo ću se vratiti i biti ću spreman!'', napisao je odgovorio je McGregor na upit oko povratka borbama.

Iako je Conor tri puta poražen u zadnja četiri nastupa te je puno boraca koji bolje kotiraju na rang ljestvicama u lakoj ili velter kategoriji, Irac ne planira ništa drugo osim borbe za pojas jednom kada se oporavi i vrati nastupima. Conor se toga dotaknuo odgovarajući na pitanje planira li se u potpunosti prebaciti na boks.

''Moguće (da planiram preći u boks). Međutim, moja noga biti će više nego osposobljena za udaranje kickova. Trenutno sam u 'billi hodu' (poznati Conorov hod, jedan od njegovih zaštitnih znakova, op.a.) prema napadu na titulu, a propalice u ovom biznisu frustrirane su zbog toga. To je ujedno pravi razlog zašto konstantno dobivam vrijeđajuće poruke i komentare. Bože, blagoslovi ih.''

Iako Conor McGregor definitivno nije u poziciji da traži priliku za napasti pojas, takva prilika mogla bi se otvoriti ukoliko Poirier u međuvremenu postane prvakom jer je Dustin zainteresiran i za četvrtu borbu protiv Irca, a sigurno da čelnici UFC-a ne bi imali ništa protiv. Međutim, ''Notorious'' je pokazao interes za drugi pojas, onaj u velter kategoriji koji trenutno drži Kamaru Usman. Jedan od fanova upitao je Conora kakav je osjećaj poslati ljude u nesvijest u tri različite kategorije, a McGregor je odgovorio:

''Nevjerojatan! Volim taj rekord (podatak)! Borit ću se za titulu u velter kategoriji i 'ugasit' ću i tog tipa (Usmana) također. Posjedujem najbrži nokaut u borbama za UFC-ovu titulu (13 sekundi), najviše 'nokdauna' u borbi za pojas (5) i ovo (protiv Usmana) bio bi još jedan nokaut u borbi za titulu. Tri borbe za pojas, tri nokauta, tri nova rekorda.'', odgovorio je ambiciozni irski borac.

Conor je dao naslutiti kako vodi teške borbe sa skidanjem kilaže. Na upit o najtežem protivniku u karijeri, McGregor je odgovorio da bi to bila vaga. Međutim, veće su šanse da aludira na vremena kada se borio u perolakoj kategoriji.

Izuzev gore spomenutih pitanja i odgovora, Conor je odgovorio na niz drugih upita te se osvrnuo na raznorazne teme. Kompletan Q&A možete pročitati prelistavajući njegov Twitter profil koji možete pronaći na LINKU. Izdvojimo još odgovor Conora McGregora na pitanje tko je bio njegova najveća podrška na cjelokupnom putovanju (karijeri).

''Moja prekrasna majka koja je sada u svojoj prekrasnoj vili.'', odgovorio je Irac i podsjetio da postoji i ona druga verzija Conora McGregora koja nije opsjednuta prijetnjama, uvredama i ostalim stvarima negativnog predznaka.

Linker
24. travanj 2024 04:23