UFC

(VIDEO) Michael Bisping upozorava Conora McGregora: ‘Cormier će ti iščupati udove!‘

Daniel Cormier i Michael Bisping
 Screenshot (youtube, Fox Sports)
Umirovljeni engleski MMA borac smatra kako bi McGregor trebao pripaziti sa svojim uvredama

Megapopularni irski MMA borac Conor McGregor u zadnje vrijeme izuzeto je aktivan na društvenim mrežama. Svakih nekoliko dana Conor pronađe novu žrtvu koju će isprozivati, vrijeđati ili prijetiti. Tako se na tapeti našao i Daniel Cormier, nekadašnji prvak UFC-ove teške i poluteške kategorije (više o tome možete pročitati na LINKU).

Bivši prvak UFC-ove srednje kategorije, Englez Michael Bisping inače je dobar prijatelj i kolega Daniela Cormiera za komentatorskim stolom. Michael se u svom podcastu ''Believe You Me'' dotaknuo Conorovih uvreda upućenih ka DC-ju, a pritom je upozorio McGregora da pripazi što priča i koga proziva.

''Budi oprezan po pitanju svojih želja. Pazi s kime ulaziš u konflikt. Nije da ne poštujem Conora McGregora, ali nije me briga o kojoj verziji Conora se radi, bio to čak i 'double-champ' McGregor, DC će mu svejedno iščupati udove. On bi to mogao napraviti jednom rukom, s jednim okom, bez očiju ili s oba oka, nebitno je. Mogao bi to napraviti Conoru i nakon 25 piva. Uopće se ne bi radilo o borbi, nego o napadu, o ubojstvu, neka netko pozove policiju!'', u svom stilu objasnio je Michael Bisping koji pritom podsjeća Conora McGregora na veliku razliku u težini između njega i DC-ja.

Nije teško zamisliti kako bi se Irac proveo u eventualnom fizičkom sukobu sa 40-50 kilograma težim Cormierom, no teško je zamisliti da će do takvog nečeg uopće doći. Vjerojatno će sve ostati na verbalnim sukobima i prepucavanjima putem društvenih mreža. Conor će vrijeđati, a zatim brisati objave dok će DC s vremenom vjerojatno ignorirati neukusnog Irca.

Pri dnu teksta možete pogledati Bispingovu poruku za Conora McGregora (taj dio započinje na 43:05 minuta)

Linker
26. travanj 2024 03:19