UFC

Conor McGregor zahvalio Andersonu Silvi na savjetima: ‘Dobio sam vrlo malo podrške od kolega‘

Conor McGregor
 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Anderson Silva uputio je Ircu nekoliko savjeta vezano za oporavak od teškog prijeloma noge

Gotovo dva mjeseca prošla su od treće borbe između Dustina Poiriera i Conora McGregora. Borba je na koncu trajala samo pet minuta, a stvari nisu dobro prošle za Irca. Naime, Conor je doživio težak prijelom lijeve noge, a ozljeda je pomalo podsjetila na neke stravične ozljede koje smo već imali prilike vidjeti u kavezu. Nešto slično dogodilo se legendarnom Brazilcu Andersonu Silvi 2013. godine protiv Chrisa Weidmana. Upravo je ''Spider'' uputio nekoliko savjeta ''Notoriousu'' vezano za oporavak od teške ozljede.

''Za Conora je sada najbitnije da uzme vremena i nastavi s fizikalnim terapijama. Neka nastavi raditi na gornjem dijelu tijela, a misli neka drži podalje od ove igre. Budi fokusiran na oporavak i nemoj razmišljati o tome da se moraš boriti sutra ili za šest mjeseci. Samo oporavi svoje tijelo. Budi spreman da pripremiš svoj um onda kada si spreman na povratak, kada ponovno budeš jači i bolji. Tvoj um mora ostati spreman te povezan sa srcem da te učini moćnijim. Moraš nastaviti izazivati samog sebe i dokazivati si koliko voliš svoj posao te da se možeš nastaviti baviti time kada imaš istog Andersona, istog Weidmana i istog Conora. To je mentalno jako bitno.'', rekao je Anderson za Submission Radio.

Conor McGregor više puta dao je do znanja kako mu je Anderson Silva izuzetno drag borac, a jedno vrijeme je pokazivao i interes za borbu protiv ''Spidera''. Ipak, do te borbe nikada nije došlo, a razlika u fizikalijama između boraca definitivno je jedan od dobrih argumenata zašto se ta borba nikada ne bi niti trebala dogoditi. Ipak, Irac je počašćen savjetima od velikana kao što je Anderson Silva te je uputio riječi zahvale putem svog Instagram profila.

''Zahvaljujem puno na ovoj poruci Andersone, hvala ti. Znate, nakon što mi se dogodila ova užasna ozljeda, dobio sam vrlo malo potpore od svojih kolega. Zapravo, dogodilo se potpuno suprotno. Kandže su izašle. Ali ne brinite! Volim malu ogrebotinu od kujice. Vidimo se kada vas se dohvatim vi mali nitkovi. Sretna 'mala subota' (termin koji označava srijedu posvećenu izlascima i konzumiranju alkohola, op.a.) svima.''

Linker
23. travanj 2024 07:18