UFC

Conor McGregor želi kupit engleskog premierligaša za tri milijarde funti

Conor McGregor

 Brian Lawless/PA Images/Profimedia
Bivši prvak UFC-ove perolake i lake kategorije, u potrazi je za novom velikom investicijom

Najveća UFC-ova zvijezda Conor McGregor jednostavno ima potrebu miješati se u sve. Irac je dugi niz godina aktivan na društvenim mrežama te se voli doticati raznih područja. Posljednjih mjeseci dok se oporavljao od teškog prijeloma noge, McGregor je bio posebno aktivan, što prozivkama, što najavama da ga čeka napad na titulu istog trenutka kad se vrati borbama.

Iako je McGregor prije svega poznat kao sportaš i MMA borac, nije mu strano niti područje biznisa. Irac je 2018. godine pustio u prodaju svoj viski naziva ''Proper Twelve'', a upustio se i u niz drugih investicija. Prošle godine zauzeo je prvo mjesto na Forbesovoj ljestvici najplaćenijih sportaša, a njegova vrijednost procjenjuje se na oko 180 milijuna američkih dolara.

Conor je uvijek u potrazi za novim investicijama koje bi ga mogle dodatno obogatiti, a sada je fokus usmjerio prema nogometnom tržištu. Naime, vlasnik Chelseaja Roman Abramović spreman je prodati nogometni klub iz Londona, a McGregor je putem Twittera iskazao svoj interes.

''Notorious'' je putem Twittera podijelio ''screenshot'' prepiske s jednim od svojih poslovnih suradnika, a u njoj je napisao.

''Chelsea je na prodaju za 3 milijarde funti. Kupimo ih.''.

Izuzev spomenutog ''tvita'', McGregor je podijelio i video na kojem je prikazan kraći animirani film u kojem upravo on preuzima dužnost ćelnog čovjeka kluba. Ipak, teško je povjerovati da će se ovo dogoditi, jer dojam je kako se radi o investiciji koja je ipak daleko izvan Conorovih financijskih mogućnosti.

Linker
17. svibanj 2024 04:48