UFC

Conor McGregor želi odraditi 100 profesionalnih borbi do kraja karijere: ‘To je Božji plan‘

Conor McGregor 

 Patrick T. Fallon/AFP/Profimedia
Dotaknuo se Michaela Chandlera i njegovog stila, a tvrdi kako mu ti niski hrvači nisu nepoznanica

Uskoro starta nova sezona ‘‘The Ultimate Fightera‘‘ u kojoj će u ulozi trenera biti Conor McGregor i Michael Chandler. Kruna sezone će, kao i uvijek, biti okršaj dvojice trenera, no još je uvijek ne zna kada će to biti jer Conor nije ušao u USADA-in program testiranja u trajanju od šest mjeseci.

Conor se nije borio od sedmog mjeseca 2021. godine kada je u trećem meču protiv Dustina Poiriera doživio težak prijelom noge, a dok se ne vrati u kavez, proći će barem dvije pune godine. Neovisno o tome, Conor je rekao kako mu je plan odraditi 100 borbi:

‘‘Čemu se nadam na ovom svijetu? Nadam se da ću odraditi 100 borbi. Radim konstantno, imao sam taj ‘off i on‘ period, tu besmislicu previše vremena. Radilo se o politici borbi, ozljedama, jednostavno životu. Događalo se. To je Božji plan, sve je na Bogu a na meni je da prihvatim. Nadam se da ću u tim borbama imati neku konstantu‘‘, rekao je McGregor za Barstool Sports.

‘‘Imao sam puno uzbudljivih borbi, imao sam i neka rivalstva. Dobivate likove na svom vrhuncu, tipove koji bi trebali biti najbolji. Ima još toliko borbi za mene sad i uzbuđen sam zbog svake od njih. Michael Chandler je niski hrvač, ništa nepoznato za mene. Imao je nekoliko odličnih borbi i zaslužio je svoje pravo da bude u ovoj poziciji. Ali ja ću te večeri samo raditi svoj posao i pokazat ću kolika je to razlika u vještinama. Dobra borba za mene‘‘, dodao je.

Nema sumnje da će ta borba biti uzbudljiva, kao i većina drugih u kojima se pojavi Michael Chandler. Ostaje nam samo za vidjeti kada će se ona i održati.

Linker
24. travanj 2024 21:38