UFC

Cormier je siguran da Sterling neće dobiti revanš: ‘Zaslužuje ga, no O‘Malley to neće prihvatiti‘

 Aljamin Sterling vs. Sean O‘Malley 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Sterling je više puta ukazivao na UFC-ove dvostruke standarde, a ponajviše jer je Dana White odmah počeo govoriti kako će Adesanya dobiti instant revanš protiv Stricklanda.

U osmom je mjesecu na UFC 292 priredbi Sean O‘Malley učinio ono što mnogi nisu očekivali da će se dogoditi. U drugoj je rundi nokautirao Aljamaina Sterlinga i oduzeo mu pojas prvaka u bantam kategoriji, no izgleda da se u UFC-ove planove za O‘Malleyja ne uklapa revnaš protiv Sterlinga.

O‘Malley je već počeo gledati prema drugim izazovima te često proziva Marlona Veru, dok Sterling vapi za svojim revanšom kojeg smatra da je zaslužio. Daniel Cormier također smatra kako je Sterling zaslužio revanš zbog svega što je do sada učinio u ovoj kategoriji:

‘‘Volim Aljamaina Sterlinga. Volim njegovu sposobnost da se bori s bilo kim, bilo kad. On je prvak, njega ne zanima tko i kad. Koliko god me natjerao da ga zavolim zbog svega što je učinio, toliko će mu biti teško ponovno dobiti ono što najviše želi, a to je borba za titulu prvaka‘‘, rekao je Cormier na svom YouTube kanalu.

‘‘Ako Sean O‘Malley ne bude htio boriti se protiv njega, nitko ga neće prisiljavati. Što veća zvijezda bude postajao, to će ga se više pitati kako će mu put izgledati. Smatram li da je nepošteno ako Aljo odmah ne dobije revanš? Smatram. Sterling apsolutno zaslužuje revanš. No, dobiti ga neće jer O‘Malley ne želi gledati unatrag‘‘, dodao je.

Sterling je više puta ukazivao na UFC-ove dvostruke standarde, a ponajviše jer je Dana White odmah počeo govoriti kako će Adesanya dobiti instant revanš protiv Stricklanda. Po toj logici nema razloga da ga ne dobije i Sterling, no dobiti ga vjerojatno neće.

Linker
25. studeni 2023 08:48