UFC

Sonnen dao odličan savjet Sterlingu: ‘Idi u perolaku, bori se protiv Hollowayja jer je on ultimativni ‘gatekeeper‘‘

Aljamain Sterling i Max Holloway

 Louis Grasse/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia, Usa Today Network/Ddp Usa/Profimedia
Sonnen zna dati odlične savjete borcima, a ovo je definitivno jedan od njih. Meč protiv Hollowayja bi za Sterlinga bio ogroman rizik, ali ukoliko bi ga pobijedio, mogao bi odmah napasti Volkanovskog

Nedavno je Sean O‘Malley postao novim UFC-ovim prvakom nakon što je na UFC 292 priredbi nokautirao Aljamaina Sterlinga. Mnogi mu nisu davali puno šanse protiv stilski nezgodnog Sterlinga, no O‘Malley je strpljivo dočekao svoju priliku te je desnicom Sterlinga poslao u carstvo snova, a sebe je okitio UFC-ovim zlatom.

Odmah je Sterling zatražio revanš, do dobiti ga neće tako skoro ako je vjerovati Dani Whiteu. Toga je svjestan i Chael Sonnen, koji mu je dao jedan jako dobar savjet, a to je da se bori protiv Maxa Hollowayja te da na taj način pokuša izboriti novi napad na pojas, ali u perolakoj kategoriji.

‘‘Sviđa mi se ta borba. Ne znam postoji li borba za Alju koju bih radije gledao. Ja sam zagovornik ponavljanja povijesti i da Aljo dobije revanš protiv Seana, ali ne znam da li bih radije gledao Alju u perolakoj kategoriji. Mislim, mi govorimo o lovu na titulu, a tu nema greške‘‘, rekao je Sonnen na svom YouTube kanalu.

‘‘Osim toga, što drugo možete raditi s Maxom? On je trenutno u jako zbunjujućoj poziciji. On je ultimativni ‘gatekeeper‘. Nikada nije postojao tako dominantan ‘gatekeeper‘ kao Max. Broj jedan je Volk, broj dva je Max, a onda je jedna velika stepenica dolje. To bi bila svježa krv u diviziji, novi meč i novi izazov‘‘, dodao je.

Sonnen zna dati odlične savjete borcima, a ovo je definitivno jedan od njih. Meč protiv Hollowayja bi za Sterlinga bio ogroman rizik, ali ukoliko bi ga pobijedio, mogao bi odmah napasti Volkanovskog.

Linker
27. travanj 2024 20:26