UFC

Cormier otkrio detalje razgovora sa Du Plessisovim timom: ‘Oni vjeruju da borba protiv Stricklanda nije kompetitivna‘

Dricus Du Plessis 

 Sports Press Photo/ddp USA/Profimedia
Sean Strickland je definitivno podcijenjen kao prvak, no ipak ga je teško zamisliti da kategorijom vlada kao što je vladao Adesanya

Za manje od mjesec dana, na UFC 297 priredbi, Sean Strickland pokušat će po prvi puta obraniti svoj pojas u srednjoj kategoriji kojeg je ranije ove godine oduzeo Israelu Adesanyi. Šokirao je tada Strickland borilački svijet jer mu gotovo nitko nije dao šansu, no on je dokazao kako se takvog borca nikad ne treba podcijeniti.

Dricus Du Plessis bit će njegov protivnik, a Daniel Cormier je jučer otkrio zanimljive informacije koje je saznao u razgovoru s Dricusu bliskim ljudima. Naravno, radi se o podcjenjivanju Stricklanda kao prvaka, što ustvari i nije rijedak slučaj u javnosti.

‘‘Vjerujem da svi ovi tipovi u velter kategoriji misle kako je Sean Strickland vrlo pobjediv kao prvak. Razgovarao sam s ljudima bliskima Dricusu Du Plessisu, i oni misle kako svi vjeruju da će Dricus proći kroz Stricklanda. Ono, vjeruju da je Dricus toliko bolji od Stricklanda da borba neće biti kompetitivna. Ne znam kako možete pogledati njegov meč protiv Adesanye i dalje to misliti‘‘, rekao je Cormier na svom YouTube kanalu.

‘‘Iskreno, mislim da svi podcjenjuju Stricklanda. Imam osjećaj da misle da se konačno pojavio pobjediv prvak i da će pokušati doći po svoju priliku. Zašto svi toliko njega podcjenjuju? Čim je postao prvak, Leon Edwards je odmah počeo pričati o toj tituli u srednjoj kategoriji. O čemu se radi?‘‘, dodao je.

Sean Strickland je definitivno podcijenjen kao prvak, no ipak ga je teško zamisliti da kategorijom vlada kao što je vladao Adesanya. Konkurencija je sve jača općenito u svim kategorijama, tako da će biti zanimljivo za vidjeti koliko će puta uspjeti obraniti titulu.

Linker
06. svibanj 2024 22:41