UFC

Gilbert Burns otkrio da je ‘tučnjava‘ između Stricklanda i Du Plessisa bila namještena: ‘Rekao je da će mi dati znak‘

Strickland i Du Plessis tučnjava

 Mma Fighting
Stricklad i Du Plessis odlučili su malo promovirati borbu, no to nisu učinili na previše realističan način

Osim samih mečeva, UFC 296 priredbu je obilježio i jedan događaj koji se odvio izvan kaveza. Naravno, radi se o ‘‘tučnjavi‘‘ između Seana Stricklanda i Dricusa Du Plessisa, koja je posljednjih dana više postala predmet šale nego bilo čega drugoga. Odmah se vidjelo da se radi o dogovorenom događaju, a sada je stigla još jedna potvrda toga.

Između njih sjedio je Gilbert Burns sa suprugom i djetetom, a jučer je potvrdio kako je sve bilo dogovoreno. ‘‘Durinho‘‘ je rekao da će mu dati znak kada će krenuti prema Dricusu, te da se odmakne zajedno s obitelji.

‘‘Kad je Sean došao, pogledao me je i pitao, ‘čovječe, sranje. Jesi li ti to doveo ženu i djecu ovdje?‘, a ja sam rekao da jesam. To je bilo prije tučnjave. Kada je ulazio, već je znao što će se tu točno dogoditi. Rekao mi je da kada krene na Dricusa, da će mi dati znak. Kada ih je kamera počela snimati, pogledao me je i rekao ‘sad‘.‘‘, rekao je Burns za JAXXON podcast.

‘‘Rekao je mojoj ženi i sinu da se maknu, a onda je gurnuo sjedalo na koje je stao. Prešao je preko sjedala, malo su se kao udarali, ljudi nisu mogli vidjeti točno zbog kuta kamere. Mi smo vidjeli jer smo bili tamo. Malo su se udarali, ništa čisto. Dana White je došao i pitao je li netko ozlijeđen. Pa naravno da nije‘‘, dodao je.

Stricklad i Du Plessis odlučili su malo promovirati borbu, no to nisu učinili na previše realističan način. Kako god, borit će se na UFC 297 priredbi u prvom mjesecu, a tada će se u kavezu boriti ‘‘za stvarno‘‘.

Linker
21. travanj 2024 07:54