UFC

Cormier pokušao savjetovati Chandlera kako da Conora ‘natjera‘ u kavez: ‘Pričaj što više sranja!‘

Conor McGregor

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Dakle, i Cormier je već počeo govoriti o ‘‘spašavanju‘‘ borbe što bi značilo da je ideja o tome da se Conor neće vratiti iza kulisa itekako nešto o čemu se raspravlja

Prije nekoliko dana je Conor McGregor propustio posljednji rok da uđe u USADA-in program da se bori ove godine, što bi značilo da će Chandler još neki duži vremenski period čekati na taj meč. Neki su počeli i sumnjati da se taj meč uopće neće dogoditi i da McGregor više nikada neće ući u kavez.

Svjestan je toga i Daniel Cormier, a jučer je i pokušao dati Chandleru savjet kako da popularnog Irca što prije i što efikasnije ‘‘natjera‘‘ da se vrati i uđe u kavez. Predložio je neke standardne metode, a vjerojatno ništa pametnije nije ni mogao:

‘‘Stvarno ne znam što bi Chandler mogao napraviti da ga pokrene da brže uđe u USADA-in program i da ga natjera da se brže dođe boriti. Mislim da je jedino što može pričati što više sranja, ali nisam siguran da će to biti dovoljno‘‘, rekao je Cormier na svom YouTube kanalu.

‘‘Mike je u jako čudnoj poziciji. Malo sam s njim danas razgovarao, razmijenili smo nekoliko poruka. On je sada u poziciji gdje mora samo sjediti i čekati, tu se trenutno nalazi. Moj jedini savjet mu je da ne dopusti da borba propadne i da čini sve što treba da spasi borbu. Ova borba ga uistinu može dovesti na razinu na kojoj nitko u ovom biznisu nije bio‘‘, dodao je.

Dakle, i Cormier je već počeo govoriti o ‘‘spašavanju‘‘ borbe što bi značilo da je ideja o tome da se Conor neće vratiti iza kulisa itekako nešto o čemu se raspravlja. Svakako će biti zanimljivo pratiti daljnji rasplet situacije.

Linker
11. svibanj 2024 11:28