UFC

Novi problemi u slučaju McGregor: NBA navodnoj žrtvi platio da šuti i zataška cijeli slučaj!?

 Conor McGregor 

 USA TODAY Sports/ddp USA/Profimedia
Što se točno dogodilo, teško je suditi zbog premalo informacija, tako da svakako pratimo nastavak cijelog slučaja

Još uvijek se nije slegla prašina oko Conora McGrgora i te večeri kada je navodno na finalu NBA-a u WC-u silovao ženu uz pomoć zaštitara. Kasnije su se pojavile i video-snimke na kojima se ne vidi ništa konkretno osim da Conor ispred toaleta razgovara s navodnom žrtvom.

No, sinoć su se pojavile nove informacije. Odvjetnik žene koja optužuje Conora za silovanje je za Daily Mail rekao kako je NBA ženi ponudio sto tisuća dolara da o cijelom slučaju šuti, a tvrdi i da je policajac nagovorio ženu da sve zadrži za sebe i da ne daje iskaz:

‘‘On je izašao iz zgrade jako brzo. Detektiv joj je rekao da angažira odvjetnika prije nego popuni policijski izvještaj. Rekao joj je da ukoliko to učini danas, sve će postati viralno. Naravno, to ju je natjeralo da čeka i to je jako loše za istragu‘‘, rekao je Ariel Mitchell, njen odvjetnik.

‘‘Ona je prvo otišla u policijsku stanicu gdje živi, a oni su joj rekli da ide u onu u dio grada gdje se to dogodilo. Dakle, to je prva odbijenica žrtve seksualnog napada. Zatim kada je otišla tamo oko 16:30, nakon pola sata su ju ispratili iz stanice. Ja ne mogu zamisliti da jedan detektiv tako odbije žrtvu silovanja‘‘, dodao je.

Ukoliko se ovo sve pokaže istinitim, McGregor će biti u problemima. Što se točno dogodilo, teško je suditi zbog premalo informacija, tako da svakako pratimo nastavak cijelog slučaja. McGregor se ove godine boriti ionako neće, tako da će imati vremena baviti se ovim slučajem.

Linker
11. svibanj 2024 04:43