UFC

(VIDEO) Chandler izrazio frustracije jer McGregor nije ušao u USADA-in program: ‘Danas su meni došli na vrata‘

McGregor vs. Chandler

 Twitter, Conor Mcgregor
Izgleda da ni sam Dana White sumnja u ovu borbu jer je nedavno rekao kako je teško tipove s toliko novca natjerati da uđu u kavez i tuku se

McGregorov rok od 48 sati da konačno uđe u USADA-in program testiranja na doping je prošao, što bi značilo da se Conor ove godine ne može i neće boriti. Program traje šest mjeseci te je to McGregor trebao učiniti sad ukoliko se želi boriti do kraja ove godine, ali izgleda da ne želi.

‘‘TUF‘‘ je več otišao u četvrtu epizodu, a McGregor još niti jednom nije pobijedio. S obzirom na to da se ni ne zna kada će se McGreogr i Chandler boriti zbog situacije s USADA-om, razumljivo je da je sada Chandler frustriran:

‘‘U redu ljudi, svi ste vi vidjeli vijesti da Conor još nije u USADA-inom programu. Stotinu i sedamdeset devet dana je ostalo do 16.12., kada se trebao održati posljednji PPV event ove godine. Ono što je najsmješnije, USADA je danas meni pokucala na vrata da mi dodaje sol na ranu. Gdje si ti, dečko?‘‘, zapitao se Chandler u videu kojeg je postavio na svom Twitter profilu.

U posljednje vrijeme se dosta šuška o tome da se McGregor uopće neće boriti protiv Chandlera, a svakim je danom taj scenarij sve više izgledan. Što kasnije uđe u USADA-in program, kasnije će se borba održati, ukoliko se uopće i održi.

Izgleda da ni sam Dana White sumnja u ovu borbu jer je nedavno rekao kako je teško tipove s toliko novca natjerati da uđu u kavez i tuku se. To je vrlo vjerojatno istina, tako da nam ostaje vidjeti što će biti s Chandlerom, ali i ostatkom sezone ‘‘TUF-a‘‘ jer nikako ne izgleda dobro.

Linker
30. travanj 2024 03:57