UFC

Cormier poručio Stipi da ga je bilo lijepo ‘udarati u facu‘, nakon toga čestitao njegovom treneru

Miočić vs. Cormier
 screenshot (YouTube)
Stipe Miočić nakon dugo je vremena dočekao opušteni razgovor s Danielom Cormierom

Četvrta epizoda UFC 260 Embeddeda puno je vremena posvetila Stipi Miočiću i njegovom timu, u prvom planu treneru Marcusu Marinelliju, koji je dobio priliku reći nešto o tome kako se Stipe pripremio te što se očekuje od ove borbe.

"Imali smo sjajan kamp. Stipe je kao i obično sve odradio iznad svih očekivanja. Njegova atletičnost, brzina i snaga, sve je dovedeno na još jednu razinu više od posljednjeg kampa. Znamo da će ovo biti drugačija borba, unikatna na svoj način. Stipe je napredovao u puno stvari koje ljudi još nisu vidjeli. Francis je također napredovao, ali to je ono čemu se nadamo. Želimo se boriti protiv najboljeg Francisa. Mi treniramo za pobjedu. To je ono za što smo uvijek trenirali, samo pobjeda. Nije važno na koji način će ona doći", rekao je Marinelli u prvom dijelu videa, nakon čega pratimo Stipu na masaži.

Onda je uslijedio kratak posjet Vicenteu Luqueu, nakon čega smo ponovno u Stipinoj sobi. Možemo vidjeti kraj razgovora s njegovim ocem Bojanom, nakon čega ponovno slušamo glavnog trenera Strong Style dvorane.

"Ovo je velika borba, proveli smo gotovo tri godine s DC-jem, a prije toga je također bio Francis. Tako da smo proveli gotovo četiri godine boreći se protiv samo dva borca. Gledajući ga kako napreduje i nosi se sa svime, mislim da je preuzeo vlasništvo nad nazivom najboljeg teškaša u UFC povijesti. On je shvatio da to zaista je, a ovom će borbom isto potvrditi", dodao je "Big M".

Francisa Ngannoua su kamere popratile na fotografiranju, gdje je viđena vrlo opuštena atmosfera, a nakon toga pratimo dio njegovog intervjua s Danielom Cormierom. Idući dio pripada Seanu O'Malleyu, koji još jednom nastupa na istoj priredbi kao Stipe. Dobio je malo prostora i Tyron Woodley, a onda je došao dio u kojem pratimo Stipin intervju s Danielom Cormierom. Prvi put otkako njih dvojica više nisu rivali.

"Stipe, uživao sam udarati te u facu", prvo je što je rekao Cormier, na što su obojica reagirali osmijehom.

Cormier je nakon toga zatražio objašnjenje Stipine težine, upitavši ga je li vratio nešto mase, na što je Stipe reagirao kako skidanje kilograma niti nije bila njegova prvobitna strategija. Cijeli razgovor naravno nije prikazan, ali tu je njegov vrlo zanimljiv kraj.

"Želim ti puno sreće, drago mi je da više nisam ja s druge strane", rekao je Cormier, upitavši Stipu je li netko od njegovih trenera prisutan u prostoriji. Tamo je bio upravo Marinelli, komu se Cormier obratio.

"Marcus, čestitam na posljednjoj borbi. Napravili ste sjajan posao, vrhunske prilagodbe. Nisam do sada imao priliku osobno čestitati", rekao je Cormier, čime je vjerojatno stavio "točku na i" svojevremeno velikog rivaliteta.

Sjajno je vidjeti ovako sportsko ponašanje Cormiera i prijateljski razgovor dva velika borca. Cijelu epizodu možete pogledati ispod teksta.

Linker
25. travanj 2024 15:10