UFC

Cormier savjetovao Oliveiru: ‘Ako želiš borbu protiv Conora, spusti se na osobnu razinu i budi bezobrazan‘

Charles Oliveira

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
DC tvrdi da je to jedini način da Oliveira sada dobije tu borbu, a misli da Conor neće riskirati sada kada Charles više nema pojas

U više je navrata bivši prvak lake kategorije Charles Oliveira prozivao popularnog Conora McGregora, no nikad nije naišao na neki konkretan odgovor. To je demotiviralo ‘‘Do Bronxa‘‘ koji je neki dan rekao kako ga više nema namjeru prozivati jer Conor prstom bira protivnike, no i dalje je ostavio otvorenu opciju za taj meč ukoliko Conor želi.

Jučer je i službeno najavljeno kako će Conor McGregor i Michael Chandler biti treneri u novoj sezoni ‘‘The Ultimate Fightera‘‘, tako da je McGregor sada i službeno bukiran. No, Daniel Cormier smatra da Oliveira treba i dalje inzistirati na toj borbi te mu je udijelio i neke savjete kako da do nje dođe:

‘‘S obzirom da Oliveira više ne drži pojas, ja smatram kako ga je upravo taj pojas činio vrijednim za McGregora. Conor si je tada mislio kako je to tip koji se voli potući, često bude uzdrman i još na sve to drži pojas, tada je bio idealan za Conora. No kada uzmemo sve u obzir, Conor neće riskirati boreći se protiv ‘Do Bronxa‘ ako nema pojas‘‘, rekao je Cormier na svom YouTube kanalu.

‘‘Ukoliko Charles uistinu želi priliku, mislim da treba više pričati o McGregoru. Treba ga vrijeđati i govoriti o svim problemima koje Conor ima. Od problema s busom, onda ono u baru, onda o problemima s kojima se sad nosi… Mora se spustiti na osobnu razinu. Charles, spusti se na osobnu razinu i budi što više bezobrazan‘‘, savjetovao ga je Cormier.

Hoće li ga Charles poslušati, teško je reći. Sigurna je stvar da se želi naplatiti protiv Conora, no Oliveira je uvijek bio pravi sportaš koji se nikad nije spuštao na osobnu razinu.

Linker
20. travanj 2024 12:53