UFC

Cormier upozorava Cejuda: ‘Prestani spominjati Volkanovskog, jednostavno si premali‘

Aljamain Sterling vs. Henry Cejudo 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Alexander je pokazao da se može nositi i s borcima lake kategorije, i to sa ne baš malim Makhachevim

Nedavno se Henry Cejudo vratio nakon tri godine mirovine, a odmah je u prvom meču napao titulu u bantam kategoriji koju drži Aljamain Sterling. Nije uspio doći do titule jer je Sterling pokazao da je s razlogom prvak te je uspio nositi se sa svime što Cejudo ima, tako da bivši prvak mora čekati novu priliku.

No, Daniel Cormier smatra da je Cejudo pokazao kako je ipak premali za kategoriju više. Cejudo je uvelike najavljivao i pohod na titulu u perolakoj kategoriji, no UFC-ov komentator smatra da mu to nije dobra ideja.

‘‘Henry Cejudo će se u osmom mjesecu u Bostonu boriti protiv ‘Chita‘ Vere. Ono što je meni čudno je to da je tražio još jedan napad na titulu protiv Aljamaina Sterlinga, kojemu je Dana White kupio Lamborghini, te je mislio da se neće boriti protiv O‘Malleyja. Ali, borit će se. Rekao je da mu je to važno jer bi bilo točno 15 godina otkad je osvojio olimpijsko zlato‘‘, rekao je DC na svom YouTube kanalu.

‘‘Henry sebe stavlja u odličnu poziciju da pokuša postati ponovno prvak. Ono što mi je njegova borba protiv Aljamaina Sterlinga pokazala jest da ne bi trebao spominjati Alexandera Volkanovskog. Jednostavno je premali, a i Sterlingova dužina mu je pravila probleme. Volkanovski je k tome apsolutna zvijer i najbolji borac na svijetu‘‘, dodao je.

Alexander je pokazao da se može nositi i s borcima lake kategorije, i to s ne toliko malim Makhachevim. Cormier je vjerojatno u pravu jer bi se Cejudo trebao držati svoje bantam kategorije.

Linker
11. svibanj 2024 15:25