UFC

Službeno je! Cejudo će se ovoga ljeta okušati protiv ‘Chita‘ Vere, na istoj priredbi i Sterling brani pojas

Vera i Cejudo

 Instagram (marlon Vera), Youtube (themaclife)
Priredba uistinu obiluje zvučnim imenima te ju jedva čekamo, a meč između Cejuda i Vere je nešto što je apsolutno vrijedno svake pažnje

Aljamainu Sterlingu će, prema svemu sudeći, Sean O‘Malley biti posljednja borba u bantam kategoriji. Njegov prijatelj Merab Dvalishvili će onda konačno moći napasti sami vrh kategorije, no prije toga svega je potvrđen i još jedan fenomenalan meč u bantam kategoriji.

Henry Cejudo se nedavno vratio nakon tri godine mirovine i odmah napao pojas, no nezgodni Sterling je uspio obraniti svoju titulu. Govorio je tako Cejudo da se želi okušati protiv Meraba, no za UFC 292 ovog ljeta je potvrđena borba između Cejuda i Marlona ‘‘Chita‘‘ Vere!

Što se tiče ‘‘Chita‘‘, u trećem mjesecu ove godine mu je Cory Sandhagen prekinuo niz od četiri pobjede, od kojih valja izdvojiti onaj famozni nokaut ‘‘front kickom‘‘ protiv Dominicka Cruza. Podijeljenom odlukom sudaca je nedavno izgubio od Sandhagena, ali to ga neće unazaditi jer dobiva novu priliku i to protiv bivšeg izazivača.

Što se tiče UFC 292 priredbe, ona će se održati u Bostonu 19.8. Upravo je to priredba na kojoj će se susresti Aljamain Sterling i Sean O‘Malley, a osim njih će i Weili Zhang braniti titulu protiv Amande Lemos. Priredba uistinu obiluje zvučnim imenima te ju jedva čekamo, a meč između Cejuda i Vere je nešto što je apsolutno vrijedno svake pažnje.

Linker
29. travanj 2024 23:00