UFC

Cormier vjeruje da Masvidal može ukrasti Covingtonov napad na titulu: ‘Dana će morati popustiti‘

Jorge Masvidal

 ZUMAPRESS.com/MEGA/The Mega Agency/Profimedia
Prvo treba pobijediti Gilberta Burnsa što nikako nije lagan zadatak, a i Colbyju je već obećan napad na titulu od vrha UFC-a

Čim je Dana White najavio kako će Colby Covington biti sljedeći izazivač u velter kategoriji, odmah su se javili i Gilbert Burns i Jorge Masvidal koji se, usput rečeno, bore idućega tjedna na UFC 287 priredbi. Obojica imaju isti cilj; doći do atraktivne pobjede i ukrasti Colbyjevo mjesto u borbi protiv Edwardsa.

Daniel Cormier nikako ne misli da je takav scenarij nemoguć. Dapače, smatra da bi Masvidal, ukoliko pobijedi Burnsa na neki atraktivniji način, vrlo lako mogao preskočiti Covingtona i ponovno napasti titulu unatoč činjenici da je trenutno u lošem nizu od tri poraza:

‘‘On je prozvao otprilike sve borce u velter kategoriji. Ovo je velika prilika za Masvidala, a to možete vidjeti u njegovom ponašanju i pristupu. Masvidal to prepoznaje. U posljednje vrijeme je bio malo van borbe, ali učinio je toliko stvari koje su mu pozitivno utjecale na karijeru medijski, pokrenuo je Gamebred Boxing i ostalo‘‘, rekao je DC na svom YouTube kanalu.

‘‘Zašto proziva sve te tipove? Zato što je zanimljiv svima i on to zna. U Miamiju će publika biti za njega. Ako pobijedi, stane na centar i Joeu Roganu kaže da želi Leona Edwardsa. Cijeli svijet će poludjeti i Dana će morati popustiti, reći da oni imaju povijest. Ako ovaj tip pobijedi impresivno, mogu ga vidjeti u razgovorima za borbu protiv Leona Edwardsa‘‘, dodao je.

Prije nego uopće pomisli na to, prvo će morati pobijediti Burnsa što nikome nije lagan zadatak. Napad na titulu je obećan Colbyju, tako da se oko toga teško što može promijeniti. Bez obzira na to, pobjednik ovog meča će sigurno biti u dobroj poziciji tako da će vjerojatno obojica biti jako motivirani.

Linker
15. travanj 2024 07:09