UFC

Jorge Masvidal planira napad na titulu, ali što ako izgubi od Burnsa? ‘Ovo bi mogao biti posljednji meč‘

Jorge Masvidal

 Screenshot (youtube, Espn)
‘‘Gamebred‘‘ je trenutno u nizu od tri uzastopna poraza i pobjeda je imperativ

Unatoč potvrdi Dane Whitea da će Colby Covington biti sljedeći izazivač za titulu u velter kategoriji, Jorge Masvidal vjeruje da nas čeka drukčij rasplet te priče, naročito ako on ovog vikenda dođe do pobjede protiv Gilberta Burnsa na UFC 287 eventu.

‘‘Borit ću se protiv Gilberta (Burnsa), a nakon toga ću se boriti protiv Leona (Edwardsa). Govorim vam kako će se rasplesti stvar. Upravo sam dobio neke ‘insajderske‘ informacije.‘‘, rekao je Masvidal za MMA Junkie još prije tjedan dana.

No, što ako Masvidal izgubi od Burnsa? Lako je moguće da ‘‘Gamebreda‘‘ više nećemo gledati u kavezu ako se to dogodi. Naime, Masvidal je u UFC-ovom ‘‘Countdown‘‘ videu otkrio kako postoji dobra mogućnost da se povuče iz sporta u slučaju poraza od Burnsa.

‘‘Ovo bi mogao biti posljednji meč. Ako izgubim, vjerojatno ću se umiroviti. Ali pobjeda protiv Gilberta znači da stvari idu u pravom smjeru. Bacim li kockicu i napravim sve kako treba, idem na sve.‘‘, poručio je Jorge.

Neće biti pretjerano iznenađenje umirovi li se Masvidal nakon potencijalnog poraza. Trenutno je u nizu od tri uzastopna poraza i 11. je u poretku izazivača. Novi poraz značio bi da Masvidal definitivno otpada iz bilo kakvih kombinacija za izboriti napad na titulu. U 11. mjesecu prošle godine, Masvidal je proslavio 38. rođendan, a iza njega je čak 51 profesionalni MMA nastup.

Ne može li parirati najboljima, nastavak karijere nema pretjeranog smisla za Masvidala. Uostalom, proteklog vikenda svjedočili smo vrlo zanimljivom Gamebred Boxing 4 eventu u režiji Jorgea Masvidala, a to je znak da se ‘‘Gamebred‘‘ polako već okreće novim avanturama i poslovnim potezima.

Linker
24. travanj 2024 03:39