UFC

COVID nastavlja udarati i posljednju ovogodišnju UFC priredbu, borbu otkazao brat glasovitog trenera

Firas i Aiemann Zahabi
 Instagram
Još jedan borac UFC Fight Nighta 183 otkazao je svoju borbu zbog pozitivnog COVID-19 nalaza

UFC Fight Night 183 tijekom ovog tjedna pao je s prvobitno ugovorenih 16 na 13 borbi. Tako se apsolutno isplatila UFC-ova strategija ugovaranja većeg broja broja okršaja, s ciljem da priredba za kraj godine zadovolji ukuse svih fanova. Posljednja žrtva je Aiemann Zahabi, koji je zbog pozitivnog COVID-19 testa otkazao borbu protiv Draka Rodrigueza.

Zahabi je na Instagramu otkrio što je njegov problem, dodavši kako mu simptomi srećom nisu teški i da će se uspjeti brzo oporaviti te se nada onda odraditi ugovorenu borbu. Ovo je samo još jedan peh za mlađeg brata jednog od najpoznatijih i najboljih svjetskih trenera, Firasa Zahabia. Od početka 2017. godine, kad je stigao u UFC, odradio je samo tri borbe. Još poraznije zvuči činjenica da je u posljednje tri godine nastupio tek jednom.

UFC Fight Night 183 kompletiran je prošlog tjedna sa spomenutih 16 borbi. Prvo je još prošlog tjedna otkazana borba između Mishe Cirkunova i Ryana Spanna, početkom ovog je otpala borba između Belala Muhammada i Dhiega Lime, a posljednji slučaj je ovaj spomenuti. Umalo je program ostao bez još jedne borbe, nakon što je Rick Glenn otkazao borbu protiv Carltona Minusa, no na njegovo je mjesto uskočio Christos Giagos.

Srećom, glavni program za sada cijeli tjedan stoji netaknut te se svi nadaju kako će tako i ostati. Ispod teksta možete vidjeti kako cijeli program izgleda.

UFC Fight Night 183 - Popis borbi

Stephen Thompson vs. Geoff Neal
Jose Aldo vs. Marlon Vera
Michel Pereira vs. Khaos Williams
Marlon Moraes vs. Rob Font
Greg Hardy vs. Marcin Tybura
Gillian Robertson vs. Talia Santos


Anthony Pettis vs. Alex Morono
Sijara Eubanks vs. Pannie Kianzad
Deron Winn vs. Anthony Arroyo
Tafon Nchukwi vs. Jamie Pickett
Jimmy Flick vs. Cody Durden
Carlton Minus vs. Christos Giagos

Linker
26. travanj 2024 16:59