UFC

Covington Garryja nazvao ‘osjetljivim dječačićem‘: ‘Ugasio je komentare, nije čvrst i nije najopakiji u kategoriji‘

 Ian Garry

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Press konferencija za UFC 296 bi također mogla biti jako zanimljiva, a teško je zamisliti Colbyja da barem nešto ne dobaci Garryju

Ian Machado Garry i njegov životni stil su u posljednjih nekoliko godina glavna tema u borilačkim krugovima, a mladi Irac nije toliko dobro prihvatio sve što se oko toga dogodilo. Bilo je tu prijetnji tužbama, raznih prepirki i slično, tako da možemo reći da Garry nikako ne uživa u takvom publicitetu.

Brojni borci su ga ismijavali, jednako kao i fanovi, a neki su ga upozoravali da ovoga tjedna izbjegne press konferenciju za UFC 296 jer će se tamo naći Colby Covington. Upravo je Colby jučer Garryja nazvao previše osjetljivim.

‘‘Sve što mogu reći o Ianu jest da obuje cipele i obriše guzicu. Meni su također prijetili smrću, bombama, ljudi su me htjeli ubiti nakon onoga u Brazilu. Nikada nisam ugasio društvene mreže. Ugledaj se na mene, mali Iane Garry. Gasi komentare kao mali osjetljivi dječačić‘‘, rekao je Colby za All Out Fighting.

‘‘On nije čvrst, on nije najveći i najopakiji borac u kategoriji. Tip je je**na šala. On je mali je**ni klinac, tako da mu ja nemam što reći. Vidjet ćete na press konferenciji, ali moj fokus je usmjeren ka Leonu Edwardsu i to je sve o čemu brinem u ovom trenutku‘‘, kratko je prokomentirao.

Press konferencija za UFC 296 bi također mogla biti jako zanimljiva, a teško je zamisliti Colbyja da barem nešto ne dobaci Garryju. Kako će mladi Irac tada podnijeti sve to što ne trpi na internetu, saznat ćemo za svega nekoliko dana.

Linker
28. travanj 2024 02:32