UFC

Covington i Masvidal se susreli u Miamiju pa potukli u restoranu

Jorge Masvidal

 Christopher Khoury/Zuma Press/Profimedia
UFC-ovi velteraši pokušali su nastaviti svoj okršaj iz Octagona

Colby Covington i Jorge Masvidal početkom ovog mjeseca odradili su borbu na pet rundi, održanu na UFC 272 priredbi. Covington je slavio uvjerljivom sudačkom odlukom, a borba je trebala poslužiti kao smirivanje tenzija između njih te kao neko rješenje onoga što je njihov rivalitet donio. To se nije dogodilo, neovisno o borbi i njenom ishodu ,ono što jedan osjeća prema drugom nije se promijenilo.

Najave s obje strane o tome što će se dogoditi ako se sretnu na ulici su bile žestoke i bilo je jasno da kod njih nema glume. Oni se uistinu mrze. To se sad na ulici potvrdili, budući da je do bliskog susreta došlo.

Do informacija su došli Sherdog i TMZ, a one otkrivaju da je do susreta došlo kad je Covington s prijateljem, podcasterom Bobom Memeryjem, jeo u jednom steakhouseu u Miamiju. Prema dostupnim informacijama, Masvidal nije bio gost lokala, ali je u jednom trenutku došao, nakon čega je došlo do okršaja. Kako je on točno izgledao i koliko ozbiljno je bilo, ne znamo, ali znamo da su razdvojeni te je na lice mjesta pozvana policija.

TMZ je tako došao do snimke nastale ispred restorana, nedugo nakon incidenta, na kojoj vidimo Covingtona, a u jednom trenutku upitao je svog prijatelje Menery kako je Masvidal znao da je tamo. Menery mu je samo kratko odgovorio da je svuda po internetu pa da je moguće da ga je netko vidio i objavio.

Masvidal se javio kratkim videom na Twitteru, kojim je potvrdio da je do nečega došlo.

"Ovo možete zvati izazovom 'Pokaži svoje lice'. Što ima? Ja sam iz Dade Countyja. Možeš govoriti sranja, ali onda moraš i stati iza njih. Tako moj grad djeluje čovječe", rekao je Masvidal.

Kao što je navedeno, detaljnijih informacija o tome što se dogodilo nemamo. Jedino još možemo izvući neki zaključak iz Meneryjeve objave na Twitteru. Iz nje pretpostavljamo da je Masvidal u restoran došao s očitom namjerom napraviti probleme. Koliko je u tome uspio, mogli bismo saznati ovih dana kad se jave i neki svjedoci.

Linker
21. travanj 2024 14:46