UFC

Covington nije mogao ignorirati Usmanov komentar: ‘Kukavico, reci istinu!‘

Colby Covington i Kamaru Usman
 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA
Colbyju nisu najbolje sjeli pojedini komentari aktualnog UFC-ovog prvaka u velter kategoriji

Nedugo nakon što je Kamaru Usman zaustavio Gilberta Burnsa, mnogi su pretpostavili da bi njegov idući suparnik ponovno mogao biti prvorangirani izazivač Colby Covington. No, prvak se već tada, u svojim prvim izjavama nakon završetka UFC-a 258, okrenuo prema jednom drugom revanšu - onom u kojem ga čeka Jorge Masvidal.

Usman, koji je Covingtona zaustavio u onoj fantastičnoj borbi iz 2019. godine, mišljenja je da njegov veliki rival od tog susreta baš i nije bio dovoljno aktivan da bi mu se samo tako pružila nova prilika.

"Pokaži mi neku aktivnost. Daj mi neki razlog... Vrijeme je da pokaže ljudima da zaslužuje novu priliku u borbi za naslov. Pa ne možeš samo sjediti i govoriti: 'Oh, pa pobijedio sam Tyrona Woodleyja. I to je to, zaslužujem napad na pojas.' Ne, to ti neće osigurati tu borbu", izjavio je Usman u razgovoru s ESPN-om.

Colbyju, očekivano, taj komentar nije promaknuo...

"Zvučiš poput prave kukavica koja se ne želi suočiti s pravim prvim izazivačem. Marty, i ranking i ljudi su rekli svoje. Jednostavno reci istinu: znaš da ne možeš pobijediti i radije ćeš se boriti s propalicama poput 'Uličnog Jude' i na taj naći doći do lake zarade", uzvratio je Covington na Twitteru.

Iako će se neki možda složiti s Usmanom i zaključiti da pobjeda nad Woodleyjem nije dovoljna za novu veliku priliku, nekako nam se čini da mnogi vjeruju kako je upravo Colby i dalje najteži mogući ispit za aktualnog prvaka.

Linker
24. travanj 2024 14:49