UFC

Covington reagirao na Masvidalovu mirovinu: ‘Kriminalac, bio je umirovljen čim sam ga ja prebio‘

Colby Covington vs. Jorge Masvidal 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Tvrdi kako je već tada bio umirovljen, samo nije želio živjeti s činjenicom da ga je Colby pobijedio u oproštajnom meču pa je odlučio izgubiti od bilo koga drugog

Nakon 20 godina duge karijere, ovog vikenda je rukavice o klin okačio Jorge Masvidal. Sudačkom odlukom je izgubio od Gilberta Burnsa, jednog od najvećih imena velter kategorije tako da slobodno možemo reći da je imao dostojanstven oproštajni meč.

Njegovu odluku je podržalo puno kolega i fanova, a neki su mu i čestitali na odličnoj karijeri. Jedan od njih nije i Colby Covington. Nikakve lijepe riječi ‘‘Chaos‘‘ nije imao za Masvidala, a rekao je i da ga taj čovjek nikako ne zanima:

‘‘Ako želite moje iskreno mišljenje, on je bio umirovljen još nakon što sam ga ja prebio. On je slomljen čovjek. Postoji razlog zašto mi je na ulici učinio to što je učinio kao mali klaun. Taj tip nema ponosa. On samo nije želio živjeti s činjenicom da sam ga ja prebio u posljednjoj borbi, tako da je došao izgubiti od bilo koga drugog u kategoriji. Nije htio da mu u glavi bude da sam ga ja umirovio‘‘, rekao je Covington za Submission Radio.

‘‘Taj ‘journeyman‘ ‘Street Judas‘ me nimalo ne zanima. Tip je kriminalac i kukavica. Nije pravi muškarac. Da je pravi muškarac, ne bi učinio to što je učinio, tako da mi više ništa nemam za reći. Jedina osoba koja me sad zanima je ‘Muble Mouth‘ Leon Edwards. To će biti najveća priredba ove godine‘‘, dodao je.

Iako su nekad bili najbolji prijatelji, danas se mrze iako su se već borili. Masvidal je protekle subote svoju karijeru zaključio, dok Colbyja sada čeka napad na titulu i okršaj protiv prvaka Leona Edwardsa, a meč će se najvjerojatnije održati ovog ljeta u Londonu.

Linker
04. svibanj 2024 00:43