UFC

Jorge Masvidal govorio o odnosima s velterašima: ‘Između mene i Edwardsa ništa osobno, a Covington je k****n sin!‘

Colby Covington (lijevo) i Jorge Masvidal (desno)

 LOUIS GRASSE/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Louis Grasse/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
Prije su bili najbolji prijatelji, no u jednom trenutku to je puknulo

Jorge Masvidal se možda zakačio s Leonom Edwardsom, ali nikada nije zamjerao vladajućem UFC prvaku u velter kategoriji. Ipak, Masvidal to nikako ne može reći za svog bivšeg prijatelja i suigrača Colbyja Covingtona .

Bivši "BMF" prvak, koji se u travnju (četvrti mjesec) povukao u mirovinu, rekao je da zapravo nikad ništa nije zamjerio Edwardsu - to je bila samo nestabilna situacija koju je trebalo riješiti.

"Sa mnom i Leonom, to nikad nije bilo osobno. Colby je već druga priča. Taj ku**** sin, mrzim ga!"

Veza između Masvidala i Covingtona prekinuta je nakon što su nekoć bili bliski prijatelji i timski dok su oboje zajedno trenirali u American Top Teamu na Floridi. Loša krv proključala je nakon što je Masvidal izjavio da je Covington koristio njegovog boksačkog trenera za nekoliko borbi i da mu nije platio postotak od svoje zarade nakon što je počeo bolje zarađivati ​​u UFC-u.

Odatle je krenulo sve dok se konačno nisu borili na UFC-u 272, a Covington je dobio jednoglasnom odlukom sudaca. Masvidal se još jednom borio s Gilbertom Burnsom u travnju prije nego što je najavio povlačenje iz sporta.

Masvidal je također bio umiješan u navodni napad na Covingtona ispred "steakhousea" u Miamiju nekoliko tjedana nakon njihove tučnjave 2022. Na kraju je uhićen i optužen za nekoliko kaznenih djela, uključujući teške povrede i kazneno djelo.

Slučaj se još uvijek vijuga kroz pravni sustav, ali bez obzira na to kako sve ispadne, Masvidal je rekao da se nikada neće dogoditi scenarij u kojem bi se on pomirio s Covingtonom.

“Taj tip i ja nikada nećemo biti cool. Iznosio je stvari iz mog života, a taj ku**** sin živio je na mom kauču otprilike osam mjeseci. Imao je jednu ili dvije profesionalne borbe, slomio je ruku, nije si mogao j****o priuštiti stanarinu ili ništa. Povrh toga, oteo je mom treneru pet posto koje mu je dugovao po borbi kada je konačno platio. Umjesto da plati mog trenera, što je on učinio? Pobjegao iz grada. Obična p***a", zaključio je.

Linker
29. travanj 2024 21:56