UFC

Covington uvrijedio kolegicu borkinju: ‘Nisam odgovarao na poruke, bio sam duboko u Polyani Viani‘

Polyana Viana i Colby Covington
 Instagram
I kad misliš da je Colby Covington s nekim u dobrim odnosima, vrlo brzo te on sam razuvjeri

Nedavno se na Instagramu Colbyja Covingtona pojavila fotografija na kojoj pozira s UFC borkinjom Polynaom Vianom u dvorani, a sama poza odavala je dojam kako je riječ o vrlo bliskom dvojcu. MMA forumi su odmah pokrenuli teme o tome kako je "Chaos" u možebitnoj vezi s Brazilkom koja glasi za jednu od najljepših borkinja na svijetu, posebno jer na njegovim profilima nije često moguće vidjeti takve fotografije. Osim ako se ne radi o nekim modelima ili porno zvijezdama, no tada i sama priroda fotografija ili snimaka bude drugačija.

Polyana je nedugo nakon toga demantirala ikakvu vezu, rekavši da su ona i Covington samo prijatelji koji zajedno treniraju, a da je ona u sretnoj vezi.

No, cijelu situaciju je Colby iskoristio u svoj prilog, odnosno Polyanu je spomenuo u svom posljednjem razgovoru za Submission Radio, kad je bio upitan zašto nije prihvatio borbu protiv Leona Edwardsa, koja mu je po otkazivanju Khamzata Chiameva ponuđena.

"Nije bilo nikakvih razgovora o borbi protiv Edwardsa, bio sam duboko, do ja*a u Polyani Viani. Da bi me naveli da se ustanem i za tri tjedna borim protiv tamo nekog Leona, trebala bi biti dobra cijena", rekao je Colby, okrenuvši se na ovaj dio o Viani:

"Svatko će sad imati neka svoja vlastita zamišljanja toga. Ne kažem da sam njen dečko, no što zapravo takvi nazivi danas znače? Zašto mora postajati neka titula? Ne može li se dvoje odraslih malo zabavljati? Upravo to je ono što smo mi radili. Proveli smo zajedno par dana i bilo sam je jako lijepo. Radio sam na svoj kondiciji u spavaćoj sobi, zadržavao sam formu svjetskog prvaka i to je to. Prema njoj imam apsolutno poštovanje. Polyana je sjajna cura, prelijepa cura."

Nije dugo trebalo da se sama Brazilka javi. Napravila je to putem objave na Twitteru kojoj je sve demantirala, otkrivši kako se osjeća uvrijeđenom.

"Nikad nisam davala nikakvog prostora za komentare ili mišljenja o mom privatnom životu. Tako niti na meni nije ocjenjivati nečije ponašanje. Iskreno žalim one koji idu toliko nisko da bi sami sebe promovirali. To je naprosto odvratno", napisala je Viana.

Što god bilo, čini se kako je lijepa Brazilka požalila fotografiranje s Colbyjem. Možda saznamo i što će mu reći kad se idući put sretnu u dvorani. Iako već iz dosadašnjih primjera znamo kako to Covingtonu neće puno predstavljati.

Linker
08. travanj 2024 15:21