UFC

Curtis Blaydes odbacio mogućnost revanša s Aspinallom: ‘Neću riskirati svoje mjesto na rang ljestvici‘

Curtis Blaydes
 

 -/Shutterstock Editorial/Profimedia
Ne namjerava čekati Aspinalla dok se oporavi

Iako je sinoć djelovalo da Blaydes ne želi upisati pobjedu zbog ozljede protivnika, na press konferenciji smo slušali malo drugačiju priču. Podsjećamo, nakon samo 15 sekundi borbe Tom Aspinall se ozlijedio i u grču se bacio na pod, a borba je odmah bila prekinuta. Službeno je pobjednik Curtis Blaydes tehničkim nokautom.

‘‘Nemam pojma što se dogodilo. Bacio je taj kick, ja sam išao kontrirati i samo je pao. Jako sam frustriran, nitko ne želi pobijediti na taj način. Pobijedio sam, zaradio novac, sačuvao mjesto na ljestvici, ali bez ‘highlighta‘ kao da se nije ni dogodilo. Je li se borba uopće dogodila?‘, rekao je Blaydes na press konferenciji.

Iako je pobjeda došla na način na koji nije želio, izgleda da je Blaydes zadržao stav koji je imao prije samog meča. Istaknuo je tada da želi pobjednika između Ganea i Tuivase, a da će onda pobjednik tog meča napasti titulu.

‘‘Ja neću riskirati svoje mjesto na ljestvici zbog revanša s Aspinallom. Pobijedio sam tu borbu. Već sam i prije ove borbe rekao da će pobjednik, a to sam ja, ići na pobjednika Ganea i Tuivase. Nema šanse da propustim priliku boriti se s jednim od tih tipova i čekati Toma Aspinalla da se oporavi‘‘, zaključio je Blaydes.

Bit će prava šteta ako Aspinall ispadne iz ‘igre‘ za pojas zbog nesreće koja mu se dogodila na sinoćnjem eventu. Ukoliko Blaydes uistinu dobije pobjednika Ganea i Tuivase, nadamo se da će UFC naći rješenje kako da vrate Aspinalla na noge.

Linker
19. travanj 2024 01:48