UFC

Tom Aspinall novi je privremeni prvak UFC-ove teške kategorije! Ekspresno nokautirao Pavlovicha i okitio se pojasom!

Tom Aspinall

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Vrhunsko kretanje, preciznost i brzinu je noćas demonstrirao, tako da možemo samo reći da je UFC dobio novog privremenog prvaka teške kategorije

Noćas smo trebali gledati vjerojatno najveću borbu u povijesti UFC-a. Dakako, radi se o meču između Stipe Miočića i Jona Jonesa, no poznato vam je kako se Jones ozlijedio i otkazao nastup.

Prepoznao je UFC da te večeri jednostavno mora ponuditi neki teškaški okršaj, tako da su organizirali borbu za privremenu titulu između Toma Aspinalla i Sergeija Pavlovicha. Aspinall se ranije ove godine uspješno vratio pobjedom nad Marcinom Tyburom, sve to nakon teške ozljede koljena koju je doživio u Londonu nakon manje od minute meča s Blaydesom.

S druge strane, opasni ruski teškaš, Pavlovich, u meč je ušao s odličnim nizom od uzastopnih šest pobjeda. Apsolutno sve je ostvario nokautom, tako da je ovo bio veliki ispit za Aspinalla. Kako je novi privremeni prvak osvojio svoj pojas, pročitajte u nastavku:

Krenuo se Aspinall odlično kretati, a borbu je otvorio snažnim ‘‘low kickom‘‘. Napadao je Pavlovich krošeima, a jednim ga je čak i čisto pogodio što je Tom itekako osjetio. Nastavio je Aspinall raditi ‘‘low kickovima‘‘, a zatim je čisto pogodio Pavlovicha s dva direkta i poslao ga na pod! Ruski teškaš je završio nokautiran, a Tom Aspinall je postao novim privremenim prvakom!

Kakav nastup novog privremenog prvaka, Toma Aspinalla! Vrhunsko kretanje, preciznost i brzinu je noćas demonstrirao, tako da možemo samo reći da je UFC dobio novog privremenog prvaka teške kategorije, a Aspinall je sve ovo apsolutno i zaslužio. Ostaje nam samo čestitati na ovom kolosalnom uspjehu!

Linker
19. travanj 2024 05:33