UFC

Damir Hadžović otkrio zašto neće nastupiti ovaj vikend: Srećom, ne radi se o nikakvoj ozljedi

Damir Hadžović

 Instagram (damir Hadžović)
37-godišnji borac lake kategorije još će neko vrijeme čekati na svoj sljedeći nastup

Jučer smo vas izvijestili kako je Damir Hadžović nažalost otkazao ovotjedni nastup na UFC Fight Night 236 eventu. Bosanskohercegovački borac s danskom adresom trebao je nastupiti prvi put nakon sedmog mjeseca 2022. godine i poraza od Marca Diakiesea.

Međutim, Hadžović je iz do sada nepoznatih razloga otpao s ‘‘fight carda‘‘, a Timothy Cuamba uskočio je kao zamjenski borac te će ukrstiti rukavice s Bolajiem Okijem, borcem s kojim se Hadžović prvotno trebao boriti.

Brinuli smo da je Hadžovića nekakva ozljeda spriječila da nastupi u subotu, ali srećom, ne radi se o takvim problemima. ‘‘Hadžo‘‘ je putem društvenih mreža otkrio koji je pravi razlog otkazivanja nastupa u Las Vegasu.

‘‘Nažalost, moja borba je otkazana zbog spore procedure oko dobivanja vize. Ne mogu vam niti objasniti koliko se razočarano osjećam, jednostavno loša sreća. Nadam se da ću uskoro dobiti novu borbu!‘‘, poručio je Damir.

Nerijetko borci izvan SAD-a imaju određene probleme s dobivanjem vize i više puta svjedočili smo otkazivanju zanimljivih mečeva, upravo zbog problema s vizom. Hadžović je zapravo samo jedanput i nastupio na teritoriju SAD-a. 2021. godine Damir je porazio Yancyja Medeirosa na priredbi u Las Vegasu, a sve ostale nastupe odradio je izvan SAD-a.

UFC će kasnije ovaj mjesec (24.2.) održati event u Meksiku, ali Hadžović gotovo sigurno neće nastupiti na toj priredbi. Tek Sve do petog mjeseca UFC nema evente van granica SAD-a, a 4. svibnja (peti mjesec) gostovat će u Brazilu.

Nadajmo se kako će Hadžović ipak nastupiti ranije te će uspješno ishoditi vizu za dolazak u SAD.

Linker
26. travanj 2024 17:07