UFC

Damir Hadžović ugovorio je novi nastup! Evo kada i protiv koga se ‘Bosanski bombarder‘ vraća u kavez

Damir Hadžović

 -/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA -/shutterstock Editorial/profimedia
Vijest je potvrđena od nekoliko izvora

Prošlo je već podosta vremena otkako je ponajbolji bosanski borac Damir Hadžović kročio u kavez UFC-a. Bilo je to godine 2022., mjesec srpanj i UFC Fight Night 208 priredba. Tada je nastupio u Londonu te ubilježio poraz od Marca Diakiesea, a sada je objavljeno da se vraća u kavez.

"Bosanski bombarder" borit će se na UFC Vegas 86 priredbi, a protivnik će mu biti Bolaji Oki. "The Zulu Warrior" imat će debitantski nastup u najjačoj svjetskoj MMA promociji te će mu ovo biti deseta borba u karijeri. Do ovog trenutka ubilježio je osam pobjeda i samo jedan poraz, a imajući na umu da je taj posrtaj došao na početku karijere, u sjajnom je nizu.

Ugovor s UFC-om zaradio je pobjedom na ovogodišnjem Dana White‘s Contender Seriesu krajem kolovoza. Tada mu je protivnik bio Dylan Salvador, a slavio je tehničkim nokautom u prvoj rundi.

Što se tiče Hadžovića, on je već veteran jer je u UFC-u još od zagrebačke priredbe 2016. godine. Ovo će mu biti deseta borba za promociju, a na omjeru je od četiri pobjede i pet poraza.

Ova priredba održat će se 10. veljače, a mjesto radnje je UFC Apex. Sretno!

Linker
24. travanj 2024 11:45