UFC

Damir Ismagulov odradit će još jedan meč u UFC-u! Prozvao je Armana Tsarukyana na revanš

 Arman Tsarukyan vs. Damir Ismagulov 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Nedavno je objavio kako se povlači iz zdravstvenih razloga, no saznao je da ima još jedan meč po ugovoru kojeg želi zaključiti

Prvog dana 2023. godine Damir Ismagulov je objavio kako se umirovio iz medicinskih razloga i da se više neće baviti profesionalnim sportom. Takva vijest zatekla je brojne fanove, a nitko nije znao zbog čega se točno Ismagulov povlači. No, izgleda da se za sad ipak neće umiroviti jer ima još jednu borbu po ugovoru.

Odmah nakon što je objavio vijest o umirovljenju, počelo se nagađati koji su to medicinski razlozi zbog kojih se Ismagulov povlači. Nije se došlo do nikakvog konkretnog razloga, a jučer je i sam Ismagulov rekao kako se za sada ipak ne povlači jer ima još jednu borbu prema ugovoru s UFC-om:

‘‘Nedavno me moj menadžer obavijestio da imam još jednu borbu po ugovoru s UFC-om. Bilo je ponuda od mnogih organizacija koje su nudile puno veće naknade nego UFC, no ja u UFC nisam došao radi novca nego radi ostavštine i da dokažem sebi da se mogu natjecati protiv najjačih boraca! Nakon što sam objavio kraj karijere, saznao sam da imam još jednu bobu po ugovoru te sam se odlučio vratiti i završiti to!‘‘, napisao je Ismagulov na svom Instagram profilu.

‘‘Prihvaćamo vratiti svoje dugove. Izgubio sam od Armana Tsarukyana koji je jedan od najjačih boraca u lakoj kategoriji i njegove vještine su na visokom nivou. Ne bih se time zamarao da znam da sam dao sve od sebe i da sam izgubio, ali mislim da se mogu pojaviti puno bolji! 3 ili 5 rundi, nije bitno‘‘, napisao je.

Lijepo će biti gledati Ismagulova još jednom u kavezu, a ukoliko riješi zdravstvene probleme koji ga muče, možda ćemo ga gledati i dalje.

Linker
19. travanj 2024 23:57