UFC

Tsarukyan objasnio zašto je odbio poziv Volkanovskog da mu se pridruži u kampu za Makhacheva

Arman Tsarukyan

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Tsarukyan tvrdi da će biti zamjenski borac na UFC 284 priredbi, no iz UFC-a još uvijek nisu potvrdili tu informaciju

Dva mjeseca su ostala do UFC 284 priredbe i borbe za pojas u lakoj kategoriji između Islama Makhacheva i Alexandera Volkanovskog. Tada će sva pitanja biti odgovorena te ćemo saznati sve što nas zanima – hoće li Volkanovski biti premali za Makhacheva i hoće li Makhachev uspjeti nametnuti svoju igru.

Kako se meč približava, brojne informacije izlaze u javnost. Jedna od njih je svakako da je Arman Tsarukyan odbio pridružiti se Volkanovskom u kampu za meč protiv Makhacheva, no ne čudi što ga je Volkanovski zvao jer je on idealan sparing partner za taj meč. Plus se i borio protiv Islama, a svoju odluku je Tsarukyan objasnio i u javnosti:

‘‘Odbio sam jer nije imalo smisla, a i znam da sam i sam imao aktivan kamp (za borbu protiv Ismagulova). Mislim da za mene jednostavno nema smisla biti u tom kampu, čak i ako je novac uključen u to sve. Ako budem u treningu, razumijem da ću biti zamjenski borac u Australiji. Plus na sve to imam planiran odmor jer devet mjeseci nisam bio kod kuće‘‘, rekao je Tsarukyan za MatchTV.

Informacija da je Tsarukyan zamjenski borac za meč Volkanovskog i Makhacheva još uvijek nije službena, a nije ni jasno radi li se tu samo o njegovoj pretpostavci ili je već razgovarao s UFC-om o toj mogućnosti.

Kako bilo, nadamo se kako potrebe za bilo kakvim zamjenama ipak neće biti i da ćemo u drugom mjesecu na UFC 284 gledati okršaj novog prvaka Islama Makhacheva protiv odličnog Volkanovskog.

Linker
28. veljača 2024 08:11