UFC

Dan Hardy ne daje velike šanse Michaelu Chandleru: ‘On se dolazi potući i to je ono što odgovara McGregoru‘

Michael Chandler

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Umirovljeni britanski MMA borac smatra kako Chandler griješi sa svojim pristupom mečevima

Michael Chandler jako dugo čekao je na ugovaranje meča s Conorom McGregorom. ‘‘Iron‘‘ je posljednji nastup u kavezu odradio još u 11. mjesecu 2022. godine, propustio je kompletnu 2023. godine i čekat će sve do kraja šestog mjeseca kako bi napokon odradio novi nastup unutar UFC-ovog kaveza.

Prolazio je Chandler kroz velike kušnje, mnogi su govorili da gubi vrijeme čekajući nešto što se neće dogoditi, ali Michael je bio uporan i znao je kako ne smije olako ispustiti priliku za najveći meč u svojoj karijeri. 29. lipnja (šesti mjesec) Chandler i McGregor predvodit će UFC 303 event, a pobjeda nad McGregorom bila bi ponajveća pobjeda u Michaelovoj bogatoj karijeri. Međutim, analitičar Dan Hardy ne daje prevelike šanse Chandleru i vidi Conora kao pobjednika te bore.

‘‘Michael Chandler nije isti tip kakav je bio u Bellatoru. Tamo je bio pažljiviji i birao je svoje udarce. Ako bude igrao igru kakvu je igrao protiv recimo Sidneyja Outlawa gdje je bio strpljiv i čekao je priliku za čiste udarce, takav Chandler može poraziti bilo koga sa svojom brzinom i snagom. Ali on je postao neoprezan i takav pristup ide u korist Conoru McGregoru. McGregor je Alda naveo da bude nesmotren i zatim ga je kaznio zbog toga.

Chandler mečevima pristupa neoprezno. On zapravo želi samo novac i teži napraviti ‘show‘. On ne razmišlja na način ‘Porazit ću Conora McGregora i to ću napraviti na točno određen način‘. Ne, on se dolazi potući.‘‘, pojasnio je Hardy u MMA Houru.

Dan Hardy inače je umirovljeni MMA borac, ali proteklih godina istaknuo se kao ponajbolji svjetski MMA analitičar. Njegove dubinske analize koje dijeli na svom YouTube kanalu konstantno bivaju praćene i dobivaju pretežno pozitivne recenzije. Hardy dobro zna o čemu priča, ali griješiti mogu i najbolji analitičari.

Linker
26. svibanj 2024 06:59