UFC

Dan Hooker otkrio kako ga je menadžer uvrijedio: ‘Rekao mi je da je zatražio meč protiv Tonyja Fergusona‘

Dan Hooker

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Hooker je bio ozlijeđen te su mu liječnici savjetovali da ne trenira još mjesec dana, a ova rečenica ga je odmah natjerala na trening

Ovog tjedna održava se fenomenalna UFC 290 priredba koju predvodi borba za titulu u perolakoj kategoriji između Alexandera Volkanovskog i Yaira Rodrigueza. Osim njih dvojice, priredba donosi pregršt zanimljivih imena te ju nikako ne želite propustiti. Jedan od boraca čijim se borbama uvijek veselimo jest i Dan Hooker.

Bit će mu ovo drugi ‘‘International Fight Week‘‘, a prvi puta je iz borbe izašao kao pobjednik. Bilo je to protiv Nasrata Haqparasta na UFC 266 priredbi, a Jalin Turner ga čeka ove subote. S njim se trebao boriti na UFC 285 priredbi, no zbog ozljede šake je meč otkazao. Jučer je ispričao zanimljivu priču o tome kako ga je menadžer zezao da su tražili Tonyja Fergusona:

‘‘Slomio sam ruku i vraćao sam se u trening, onda sam odlučio pitati menadžera za ovu borbu. ‘Što s tim tipom‘, pitao sam ga. Top rangiran, ne sjećam mu se imena. Zatim sam ga pitao za Turnera za svoju iduću borbu, a on mi je odgovorio da je zatražio borbu protiv Tonyja Fegrusona. Malo me je uvrijedio‘‘, rekao je Hooker za Submission Radio.

‘‘To me zapalilo. Rekao sam ‘ne, je**š ovo‘. Liječnici su mi rekli da se suzdržim još mjesec dana od treninga da mi šaka zacijeli, ali kad mi je rekao da je tražio Fergusona, išao sam sparirati odmah dan kasnije. Toliko sam bio uvrijeđen‘‘, dodao je.

Nakon kratkog izleta u perolaku kategoriju, Hooker se vratio u laku te u trenutno posljednjem meču svladao Claudia Puellesa. Turner neće biti lagan zadatak, ali sigurna stvar je da će borba biti odlična.

Linker
30. travanj 2024 07:10