UFC

Dan Hooker rekao da ga USADA učestalo posjećuje otkad je Makhacheva optužio za korištenje infuzije

Dan Hooker 

 Alex Bierens de Haan/Getty images/Profimedia
Dodao je i kako ga na taj način neće ušutkati, a i istina je da UFC i USADA od tada šute oko same istrage

Doslovno dan nakon što je Islam Makhachev na UFC 284 u Australiji obranio titulu protiv Alexandera Volkanovskog su se počele povlačiti kontroverze. Dan Hooker je optužio Makhacheva da je koristio infuziju, inače nedozvoljenu metodu rehidracije od strane USADA-e.

Nakon što se podigla prašina javnosti, najavljeno je kako će se navodni incident istražiti iako kasnije o tome ni riječi nije bilo nigdje. Ne znamo što je sad s tim slučajem, ali Dan Hooker je otkrio jednu zanimljivu stvar – otkako je opružio Makhacheva, USADA njemu ne da mira:

‘‘Dva ili tri puta mi je USADA kucala na vrata u 6 ujutro i tražila me krv i mokraću. Sve to u nekoliko tjedana. Mislite da je to slučajnost? Slučajnosti ne postoje. U isto vrijeme mislite da ću samo šutjeti i pregristi jezik? Brate, preko 50 puta su mi kucali na vrata, a radi se o strancu koji vam uđe u kuću i zatraži da skinete hlače i zuri vam u penis. Mislite da ću šutjeti dok vam ostali tipovi izbjegavaju pravila, dok meni stranac kuca na vrata i zuri mi u penis? Neću igrati tu igru‘‘, rekao je Hooker za The AllStar.

Hooker uistinu jest iznio ozbiljne optužbe na prvaka lake kategorije, a prikazao je i fotografije gdje se neke stvari uistinu vide. Zaključci se ne bi trebali donositi dok se istraga ne dovrši, no ne zna se ni kakvo je stanje s tom istragom jer UFC o tome od incidenta šuti, a ni iz USADA-e se ne oglašavaju po tom pitanju.

Je li to sve oko Hookera bio čin da mu se zatvore usta, vrijeme će pokazati.

Linker
25. travanj 2024 09:06