UFC

Dana White otkrio da ih je Conor uvjetovao sa dva borca: ‘Ako on to želi, mi ćemo mu i dati‘

Conor McGregor i Dana White 

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Nedavno je Dana jasno i otvoreno rekao da McGregor može što poželi u UFC-u, a to se samo pokazalo točnim

Već je odavno poznato kako se popularni Conor McGregor konačno vraća, a protiv Michaela Chandlera će biti trener ove sezone ‘‘TUF-a‘‘. Jedino što se još uvijek ne zna jest kada će se njih dvojica obračunati u kavezu jer McGregor još uvijek nije ušao u USADA-in program testiranja od pola godine.

Kad se pojavi Conor, pojave se i skandali. Gilbert Burns je javno iznio činjenice da je Conor izbacio neke borce iz tima kako bi ubacio svoje, što se pokazalo točnim. Dana White je jučer rekao da ih je Conor uvjetovao upravo s ta dva borca, a da nisu dopustili, ne bi ga gledali kao trenera:

‘‘To se dogodilo baš sad nedavno kada smo se dogovarali s Conorom da bude trener ‘TUF-a‘ i on nam je rekao kao da će to učiniti, ali da će sa sobom dovesti dva tipa. To je bio uvjet. Onda naravno je**ni mediji počnu pitati što će biti s tim tipovima. Je**no zašutite. Pobrinut ćemo se za te tipove, a ako je to ono što Conor želi, mi ćemo mu to i dati‘‘, rekao je Dana za Pat McAfee Show.

‘‘On je odličan partner. Conor je odličan partner za posao. Conor i ja nikada nismo imali problem. Zamislite, taj tip je došao iz ničega i nitko nije znao ništa o njemu, a sad je jedan od najvećih superzvijezda u sportu. U javnosti nikad nećete vidjeti neke nesuglasice između mene i njega‘‘, dodao je.

Dana je i sam između redaka upravo potvrdio kako Conor može što god poželi sve dok im donosi novac, a novac će im donositi kad god se pojavi u kavezu ili oko njega.

Linker
14. travanj 2024 16:59