UFC

Dana White: ‘Eskaliralo je između Conora i Chandlera, više ne vole jedan drugog‘

Conor McGregor

 Louis Grasse/SPP/Shutterstock Editorial/Profimedia
Predsjednik UFC-a tvrdi da nas čekaju neke zanimljive stvari u TUF-u

Nova sezona The Ultimate Fightera sigurno je jedna od najiščekivanijih u posljednjih nekoliko godina. Conor McGregor i Michael Chandler bit će u ulogama glavnih trenera, a kasnije ove godine odradit će i međusobni obračun.

Nedavno je započelo snimanje TUF 31 showa, a s emitiranjem će krenuti krajem petog mjeseca. Epizode TUF-a prenosit će se putem ESPN-a i potrajat će sve do sredine osmog mjeseca.

Odnedavno je poznato da nas čeka sukob UFC-ovih veterana i mladih nada. Veterane predstavljaju borci koji su nekoć bili pod okriljem UFC-a, a povratak u UFC pokušat će izboriti preko TUF-a. Tako ćemo u veteranskoj ekipi koju vodi Chandler gledati borce kao što su Brad Katona, Jason Knight, Timur Valiev, Austin Hubbard itd.

McGregor će voditi mlade nade i pokušat će im otvoriti put ka ulasku u najjaču svjetsku MMA organizaciju. Osim samih borbi, publiku će jako zanimati interakcije između Conora i Chandlera. Michael Chandler poznat je kao borac koji se ne voli pretjerano upuštati u nepotrebne tenzije izvan kaveza i uvijek gaji velik respekt prema protivniku. McGregor je puka suprotnost i svoj imidž je izgradio na ‘‘trash talku‘‘, a kasnije i kroz vrijeđanje na osobnoj razini. Hoće li uspjeti isprovocirati Chandlera, preostaje nam vidjeti. Sudeći po izjavama Dane Whitea na konferenciji za medije nakon UFC 285 eventa, Conor je uspio u svome naumu.

‘‘Chandler i Conor gajili su poštovanje jedan prema drugom, ali neke stvari su počele eskalirati i to ćete vidjeti u showu. Više se ne vole. Puno sranja se dogodilo u prošli peta.‘‘, započeo je White, a zatim je dodao kako nije potencirao da se dogode takve stvari kako bi show bio zanimljiviji.

‘‘Ne gledam na to razmišljajući što je dobro za gledanost. Kako bude, bude. Stvari koje su se dogodile među njima nisu se trebale dogoditi, a i ja sam sve stariji. Nekoć prije bih podržavao to, ali nije bilo dobro.‘‘, rekao je UFC-ov predsjednik i zagolicao maštu fanovima.

Radi li se o triku kojim podiže ‘‘hype‘‘ ili je uistinu zaiskrilo između Conora i Chandlera, saznat ćemo tijekom ljeta kad show započne s emitiranjem.

Linker
19. travanj 2024 10:53