UFC

Dana White izdvojio tri borca na koja u 2021. morate obratiti posebnu pozornost

Dana White
 DOUGLAS P. DEFELICE
Sljedeća godina mogla bi barem za jednog od njih biti itekako velika

Dana White gostovao je na "SHOUT! Buffalo Podcastu" i tijekom jednog zanimljivog razgovora izabrao tri borca na koja u 2021. godini treba obratiti posebnu pozornost.

U izboru predsjednika UFC-a našla su se poznata imena: Khamzat Chimaev, Kevin Holland i Joaquin Buckley.

"Očito je jedan od njih Khamzat. Ono što volim kod njega je to da se stalno želi boriti, ali ne žele se baš svi boriti s njime i zato mu je ponekad teško pronaći borbu. Dodajte tome još i moguće probleme s COVID-om i evo nas ovdje gdje smo sada. Svi su se pitali zašto je otkazao borbu (protiv Leona Edwardsa). Odgovor je taj da je zaražen koronavirusom. No on je zvijer i pokušao se vratiti treninzima, ali valjda njegova pluća nisu dobro reagirala i liječnik želi da uzme pauzu", objasnio je White svoj prvi izbor.

"Onda imate Kevina Hollanda. On se baš poput Chimaeva želi stalno boriti. Klinac je na 5-0 u 2020. godini. Zabavan je, uzbudljiv i dobro izgleda", nastavio je White pa za kraj komentirao i posljednjeg borca kojeg je odlučio izdvojiti.

"Tu bi onda bio i Joaquin Buckley koji je u 2020., zapravo ne samo u toj godini već u povijesti UFC-a, autor jednog od najviralnijih trenutaka. Radi se o onom nokautu (vs. Impa Kasanganay)."

Whiteov izbor itekako ima smisla, no slažete li se s predsjednikom UFC-a?

Linker
19. travanj 2024 15:52