UFC

Dana White iznenađen Walkerovim intervjuom nakon pobjede: ‘Nije prozvao nikoga‘

Johnny Walker vs. Anthony Smith

 Matt Davies/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Komentirao je i skidanje rukavica od strane Smitha što je djelovalo kao da će se umiroviti, no to se nije dogodilo

Iako nije bilo atraktivno u očima fanova, Johnny Walker je protekle subote došao do velike pobjede jednim vrlo zrelim nastupom. Odmah je shvatio da mu je glavno oružje protiv Anthonyja Smitha taj ‘‘low kick‘‘ kojim ga je praktički i pobijedio, tako da nije preuzimao nepotrebne rizike.

Bio je to vrlo atipičan nastup od strane Walkera ukoliko se sjetimo onih prvih u UFC-u, ali Dana White je primijetio još jednu neobičnu stvar kada je u pitanju Walkerov nastup. U kavezu nakon pobjede nije prozvao nikoga, što je začudilo UFC-ovog predsjednika:

‘‘Očito je da je u kavezu bio s vrlo izdržljivim, vrlo čvrstim tipom kao što je Smith. Ali opet ga je uspio baciti na pod, povrijedio ga je u prvoj rundi. Nakon toga mu je uništio nogu, ali Johnny nije htio ići po finiš. Jednostavno nije pokušavao završiti borbu. Samo je igrao na sigurno i došao do pobjede‘‘, rekao je Dana jučer na press konferenciji.

‘‘Walker uistinu nije nikoga prozvao večeras, ali svejedno je pobijedio. Stavili smo ga u sunaslovnu borbu večeri i tu je zasjao. Došao je do pobjede i mislim da je to najvažnije‘‘, dodao je.

Smith je nakon poraza skinuo rukavice, te su svi mislili da će se umiroviti. To se nije dogodio, a to je komentirao i Dana:

‘‘Ja sam isto mislio da će se umiroviti. Nakon borbe je nekim ljudima rekao da ipak treba razmisliti o tome‘‘, rekao je.

Što je sljedeće za Walkera, ne zna se. No, puno fanova je počelo spominjati meč između njega i Rakića, a to bi svakako bio pravi spektakl.

Linker
13. travanj 2024 22:59