UFC

Johnny Walker iznio svoje mišljenje o mogućem umirovljenju Anthonyja Smitha: ‘Još uvijek ima ono nešto u sebi!‘

Johnny Walker i Anthony Smith

 MATT DAVIES/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Matt Davies/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
Walker je ostvario tri uzastopne pobjede otkako ga je Hill nokautirao u veljači 2022. godine

Johnny Walker dominantno je pobijedio Anthonyja Smitha na UFC on ABC 4 "eventu" u Charlotti, natjeravši nekadašnjeg izazivača naslova da skine rukavice u oktogonu. Walker vjeruje da je Smithovo vrijeme prošlo, ali ne misli da bi se njegov protivnik trebao povući.

"Još uvijek ima ono nešto u sebi, može se još boriti, još nekoliko godina”, rekao je Walker.

Smith je izgledao utučeno nakon proglašenja pobjednika. Dok se čitala odluka, u rukama je držao svoje UFC rukavice, pokazujući da će ih položiti u oktogon u znak umirovljenja. Nije održao govor nakon borbe, niti se pojavio na press konferenciji.

Predsjednik UFC-a Dana White rekao je na pressici da je čuo da Smith želi razmotriti odluku prije nego što je konačno donese. Bio je to Smithov drugi uzastopni poraz nakon borbe protiv Magomeda Ankalaeva u kojoj je rano ozlijedio gležanj.

Smithova lijeva noga predstavljala je problem tijekom borbe jer ju je Walker konstantno pogađao. U nekoliko se trenutaka činilo da UFC-ov poluteškaš i analitičar neće moći nastaviti, ali je preživio do kraja, primivši leteće koljeno i udarce pred kraj borbe.

Nakon toga, Walker je otišao u publiku i zamolio aktualnog prvaka u poluteškoj kategoriji Jamahal Hilla za revanš. Smith se nadao da će pobjedom nad Walkerom osigurati priliku za naslov. Ostvario je tri uzastopne pobjede otkako ga je Hill nokautirao u veljači 2022. godine.

"Borio se za pojas. On je već stvorio svoju povijest, svoju ostavštinu, pa dopustite da ja sada pokušam stvoriti svoju”, zaključio je Walker nakon borbe.

Linker
11. svibanj 2024 04:41