UFC

Dana White komentirao liječnika koji je sinoć izazvao dosta kontroverzi: ‘Tip je neiskusan, a bila je i jezična barijera‘

Dana White/Walker vs. Ankalaev

 Screenshot (youtube, Ufc), Ufc Fight Pass
Borba između Ankalaeva i Walkera nije jedina u kojoj je spomenuti liječnik pokazao nekompetentnost u borilačkom sportu

Mnogi nisu bili oduševljeni suđenjem na jučerašnjoj UFC 294 priredbi u Abu Dhabiju, a gotovo su svi bili bijesni na liječnika koji je te večeri bio zadužen za procjene prilikom ilegalnih udaraca. Možemo slobodno reći da je isti liječnik upropastio meč između Johnnyja Walkera i Magomeda Ankalaeva, a jasno je i zašto.

Ankalaev je Walkera pogodio ilegalnim koljenom, no Walker je izgledao kao da može nastaviti meč. Međutim, liječnik je rekao da ne može, što je izazvalo pravu lavinu i u kavezu i na društvenim mrežama, a UFC-ov predsjednik je također komentirao ponašanje ovog liječnika:

‘‘Slušajte me, tip je neiskusan. Doveden je tamo – a mislim da se u kavezu događalo jako puno toga. Mislim da je pitao Waldera gdje se nalazi, na što je ovaj odgovorio da se nalazi u pustinji. On nije rekao ništa krivo. Mislim da je to bila velika jezična barijera između njih, a još je na to ovaj neiskusan. Sranje je. To je jedna od stvari koje se dogode ponekad, ali ispravit ćemo ovo‘‘, rekao je Dana na press konferenciji.

Borba između Ankalaeva i Walkera nije jedina u kojoj je spomenuti liječnik pokazao nekompetentnost u borilačkom sportu. Bizarna scena se dogodila i ranije, točnije u borbi između Victora Henryja i Javida Basharata. Basharat je Henryja pogodio nogom u međunožje, na što je Henry snažno reagirao. Liječnik je ušao u kavez te Henryja, koji se u agoniji previjao, pokušavao uvjeriti da udarac nije sjeo u međunožje. Henry mu je na zanimljiv način odgovorio, a video bizarne situacije pogledajte ovdje:

Linker
29. travanj 2024 12:55