UFC

Dana White nije impresioniran borbom Ciryla Ganea, ‘Bon Gamin‘ odgovorio na kritike

Dana White
 JASON SILVA, Agif via Afp
‘Ovo je bila prilika da se pokaže svijetu. Pobijedio je, ali ostanimo na tome‘

Ciryl Gane nastavio je nizati pobjede i nakon borbe s četvrtorangiranim teškašem Jairzinhom Rozenstruikom. 'Bon Gamin' je bez većih problema svladao surinamskog udarača te nakon 25 minuta slavio jednoglasnom sudačkom odlukom, no njegov nastup nije impresionirao predsjednika UFC-a.

Dana White tako je nakon završetka UFC Vegas 20 priredbe u kratkom komentaru prigovorio francuskom teškašu na nešto sigurnijoj izvedbi.

"Svi pričaju o njemu kao nekom materijalu za velikog izazivača, ali pogledajte samo što je Francis Ngannou učinio Jairzinhu. Ovo je bila prilika da se pokaže svijetu. Pobijedio je, ali ostanimo na tome", napisao je White u poruci Kevinu Ioleu.

Neporaženi Gane, koji je u Las Vegasu stigao do osme profesionalne pobjede iz isto toliko nastupa, odgovorio je na komentar UFC-ovog čelnika.

"Razumijem Danu Whitea. On je šef i želi zarađivati novac. Stoga želi i nekog profitabilnijeg. Ljudi traže šou i žele vidjeti veliki nokaut, a to im večeras nisam uspio priuštiti. Pokušao sam doći do prekida, ali nisam uspio. Razumijem kritike i s time sam OK", rekao je Gane na press konferenciji.

Linker
26. travanj 2024 12:22