UFC

Dana White o glavnoj borbi večeri UFC-a 300: ‘Tko zna... Ipak, ovo vam mogu otkriti‘

Dana White

 MATT DAVIES/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Matt Davies/zuma Press/profimedia
‘Uistinu želimo isporučiti fanovima najbolje što možemo‘

UFC 300 očito još uvijek čeka glavnu borbu večeri. Glavni čovjek UFC-a Dana White nedavno je rekao da promocija još uvijek radi na popisu borbi za tu priredbu i da borba za glavni meč večeri tek treba biti finalizirana.

Bilo je dosta nagađanja u MMA zajednici o tome tko će predvoditi ovaj veliki "event" ili je li promocija gotova s ugovaranjem velikih borbi budući da je nekoliko njih već najavljeno. Iako White nema ništa službeno, može uvjeriti da postoji još nekoliko borbi koje UFC pokušava dodati – a to uključuje i glavni meč večeri.

"Tko zna tko će biti glavna zvijezda UFC-a 300. Ipak, ovo vam mogu otkriti, bit će zanimljivo", kazao je u petak na Power Slap priredbi, a onda nastavio:

"Uistinu želimo isporučiti fanovima najbolje što možemo. Stalno ponavljam ovo: (Deiveson) Figueiredo protiv Codyja Garbrandta je doslovno prva borba večeri. Dakle, kada pogledate popis borbi, svaki meč može predvoditi bilo koju priredbu. Još samo čekamo ovo zadnje. Imamo još dvije borbe koje moramo ugovoriti i radimo na tome".

White je posljednjih tjedana odbacio mogućnost da Conor McGregor bude taj koji će predvoditi priredbu, iako je Irac više puta "bacao bombe" oko svog povratka. UFC prvak u teškoj kategoriji Jon Jones također je rekao da mu je ponuđena prilika, ali da nije spreman za natjecanje 13. travnja u T-Mobile Areni u Las Vegasu i da se mora pripremiti za meč sa Stipom Miočićem.

Na papiru, izgleda da UFC ima ograničene mogućnosti u pogledu dostupnih zvijezda, a što će "izvući" iz rukava, ostaje nam za vidjeti.

Linker
14. veljača 2024 11:24