UFC

Dana White obećava UFC-ovu priredbu u novootvorenoj spektakularnoj dvorani: ‘Ostali nemaju novca za ovo‘

Dana White, Sphere

 Sandrine Mulas/Afp/Profimedia, Matt Davies/Zuma Press/Profimedia
Dana White je već ‘‘bacio oko‘‘ na ovu dvoranu, no ne možemo se ne složiti da bi UFC 300 u ovoj dvorani bio možda i najveći MMA spektakl u povijesti

Nedavno je u Las Vegasu otvorena nova koncertna dvorana, a radi se dakako o ‘‘Sphereu‘‘ koji u posljednje vrijeme dosta često biva predmet razgovora. Ova inovativna dvorana uistinu izgleda fenomenalno, a ne trebamo ni govoriti kako cijela priča oko nje nije promakla ni UFC-ovom predsjedniku.

Već je Dana nekoliko puta govorio kako mu se ‘‘Sphere‘‘ jako sviđa, a jučer je čak rekao kako namjerava dovesti UFC-ovu priredbu u istu. Međutim, ne brine da će ga netko prestići jer tvrdi kako druge organizacije nemaju novca da to učine.

‘‘Razgovaram s Madison Square Gardenom oko toga još otkako sam prvi puta bio tamo. Iskustvo je fenomenalno. Jeste li već bili tamo? Da, mučim ih već još otkad sam u subotu otišao od tamo. Doslovno sam rekao svojoj tajnici da mi organizira Zoom sastanak s njim danas ponovno‘‘, rekao je Dana jučer na press konferenciji.

‘‘To košta hrpetinu novca. Stotine tisuća dolara, čak i milijun. Možda i više. Kako će ostali nabaviti taj novac? Idete tamo jer želite imati je**no najveći sportski show ikada viđen, opsjednut sam. Slušajte, nitko to neće učiniti bolje od nas. To je činjenica. Ne zanima me što drugi govore, ali ako netko od boksačkih promotora to uspije prije, svaka mu čast‘‘, dodao je.

29. rujna je ova spektakularna dvorana otvorena koncertom grupe U2, a od tada ne prestaju reakcije na ovo arhitektonsko čudo. Dana White je već ‘‘bacio oko‘‘ na ovu dvoranu, no ne možemo se ne složiti da bi UFC 300 u ovoj dvorani bio možda i najveći MMA spektakl u povijesti.

Linker
18. svibanj 2024 17:36