UFC

Justin Gaethje o Conoru McGregoru: ‘Sanjao sam da ću mu završiti karijeru, ali nisam siguran hoćemo li se boriti!‘

 PX IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Px Images/alamy/alamy/profimedia
Također je bacio oko na borbu Oliveire i Makhacheva

Justin Gaethje volio bi stati na kraj Conoru McGregoru. Gaethje, "BMF" prvak i top izazivač u UFC-ovoj lakoj kategoriji, umoran je od toga da McGregor stalno nazire u diviziji i ne želi ništa drugo nego poslati irsku superzvijezdu u mirovinu, ali zna da će ta prilika vjerojatno otići u vjetar.

"Lagao bih kad bih rekao da nisam sanjao o završetku njegove karijere i osiguranju da se više nikada neće moći vratiti. Chandler će sada biti drugi momak kojeg sam pobijedio, a kojeg je (Conor) izabrao za svog idućeg protivnika i mislim da to govori samo za sebe. Neće se boriti sa mnom, vrlo jednostavno, tu nema ništa sporno i nerazjašnjeno", prokomentirao je "The Highlight".

Gaethje dolazi nakon pobjede nokautom "high kickom" protiv Dustina Poiriera u srpnju na UFC-u 291. Sada je u nizu od dvije pobjede otkako je izgubio od Charlesa Oliveire u borbi za naslov u svibnju 2022. godine. Za sada će Gaethje čekati i vidjeti što će se dogoditi kada će Islam Makhachev braniti svoj pojas na UFC-u 294 protiv Oliveire, ali se nada da će dobiti pobjednika te borbe – čak i ako to znači nadmašiti Alexandera Volkanovskog koji je želio dobiti revanš protiv Makhacheva.

"Mislim da je Volkanovski imao svoju priliku i da nisam završim Dustina na način na koji jesam, on bi imao bolji argument jer je Makhachevu pružio tako dobru borbu. Ipak, činjenica jest da sam nokautirao Dustina Poiriera, drugog čovjeka na svijetu, dobio ‘BMF‘ titulu, nema sumnje da sam sljedeći na redu za borbu”, zaključio je.

Linker
17. svibanj 2024 10:08